wellimpex webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl
Denevérpad - Denevér ágy, gerincterápia
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
Denevérpad - Denevér ágy, gerincterápia

Budapesti bemutatótermünkben gerincnyújtás és szaktanácsadás kérhető. Országosan több ponton is kipróbálható.

A termék megvásárlása előtt egy állapotfelmérést is lehet végezni, így ki lehet szűrni azokat az eseteket, amikor felesleges az ágyat megvenni.

A Denevérpad (más néven gerincdoktor) olyan, a mai igények szerint elkészített gyógyászati eszköz, amely lehetőve teszi a gerincízületek kíméletes széthúzását. A megelőzésre is javasoljuk az otthoni gravitációs gerincnyújtó padokat.A Denevérpad otthon és segítség nélkül is könnyen használható. A tervezésekor arra törekedtek, hogy használója végig maximális biztonságban legyen.
A gerinc nyújtására, gerincproblémák kezelésére, terápiák számára ez a legmegfelelőbb eszköz. ORKI engedélyszáma van, ezért az egészségpénztárak által is elszámolható. 
Részletes leírása ide kattintva tekinthető meg.

Budapesti gerincstúdiónk mellett országosan több ponton is kipróbálási lehetőséget tudunk ajánlani. A termék megvásárlása előtt egy állapotfelmérést is lehet végezni, így ki lehet szűrni azokat az eseteket, amikor felesleges az ágyat megvenni. 

A denevárágy a hatásmechanizmusát tekintve nagymértékben megfelel a súlyfürdő-terápia szárazföldi kivitelének. Lényeges különbség, hogy a függeszkedő kampók felcsatolásának módozatai lehetővé tesznek hason és háton fekve végezhető nyújtásokat, miközben támasztékok segítségével változtatható a gerinc nyújtási pozíciója. Nagy előny, hogy az alkalmazás közben óvni lehet a gerinc természetes íveit. Egy kezelés 10-15 percig tart, és kellemes, jóleső érzés kíséri. A mozgatás motorral történik, és nem igényel semmilyen külső segítséget.
A szerkezet kiválóan alkalmas: a gerinc nyújtására és az izomfeszültség csökkentésére.
Az ágy nagyon egyszerű: a beteg a bokájánál van felfüggesztve, elektromos motor az ágyat szabályozhatóan képes hátradönteni majdnem a függőleges helyzetig. A beteg maga állíthatja be azt a szöget, ahol a legjobban érzi magát.
A porckorongok degenerációjának célirányos nyújtási terápiája során az alapvetően kétféle anyagú porckorong külső szilárdabb, rostos gyűrűjében és a belső kocsonyás magban a széthúzás miatt vákum keletkezik, ami az eredeti egészséges állapot felé mozdítja azt vissza.
A felfüggesztés pedig azért hasznos, mert a gerincet nyújtja, csökken az izomfeszültség, a kilépő ideggyökök nincsenek nyomás alatt – így a fájdalom elmúlik. Ez az ágy abban is különbözik a többi hasonló jellegűtől, hogy itt a gerinc végig alá van támasztva, és megtarthatja a gerincoszlop sajátos alakját is.
A kezelés rövid, 10-20 perc már nagyon hatékony, heti 1-2 kezelés 2 hét alatt jelentősen mérsékeli a gerincfájdalmakat.
Kevés kontraindikáció van: nagyízületi protézis utáni állapot, gerincstabilizáló műtétek után, súlyos osteoporosis, tumor. A beteg ha panaszt észlel, azonnal vissza tudja állítani az ágyat a vízszintes helyzetig.

Méretek: 155 cm + 20 cm hosszú, 60 cm széles, 89 cm magas. A fellépő plusz 25 cm-t tesz hozzá a szélességhez.
Teherbírása 200 kg.

Tovább a kategória termékeihez...

gerincstudio www.gerincstudio.hu gerincstúdió bujdák attila bujdak

Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Kapcsolat


Minden nem fogadott hívást
visszahívunk.


Telefonos termékinformáció:
A termékcsoportoknál megadott telefonszámon.

Információ termékekkel, rendeléssel vagy szállítással kapcsolatban:
rendeles@wellimpex.hu
info@wellimpex.hu


Garanciális ügyintézés:
szerviz@wellimpex.hu

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.38 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Méregtelenítő    Méregtelenítés    Detox Spa    Ionizáló lábfürdő    Chi gép    Chi készülék    Képességfejlesztés    Képességfejlesztő    Játék    Lábfürdő    Látásjavító szemüveg    Bálinger szemüveg    Raszterszemüveg    Classmate PC    Csi gép    SCS-103    Denevérpad denevérágy    Gravitációs pad    Gerincnyújtó    Robust gravitációs    Gerincnyujto keszulek    Gerincnyújtó készülék    zero gravity    Német masszázsfotel    Gerinc nyújtás    Osaka Zero Gravity    Jade ágy    Jade köves ágy    Chi Maxx DeLuxe    Table Mate    Ágyasztal    Nyújtó pad    Gerincnyújtó pad    3d masszázsfotel    Antigravitációs pad    Denevérágy    Denevérpad    Nyújtópad    Fuji masszázsfotel    Jade köves masszázságy    Relax fotelek    Masszírozó fotel    Masszázs fotel    GerincStúdió
lábléc