wellimpex webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl
Sprint Booster gázpedál tuning elektronika, beszerelve
TUNINGDOBOZ, FOGYASZTÁSCSÖKKENTŐ, EXTRÁK -> Gázpedál tuning elektronika 
Azonosító: 00701 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
69.900 Ft
AKCIÓ! - 30%
48.900 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
Sprint Booster gázpedál tuning elektronika, beszerelve

Ingyenes beszereléssel! A kifutó Sprint Boostert az új fejlesztésű Sprint Booster Ultimate gázpedál elektronika váltja: a SPORT, RACE és SERVICE üzemmódok 8 fokozatban állíthatók, valamint lehetséges a gázpedál letiltása is.

A Sprint Booster egy olyan, utólagosan a gyárival összekapcsolható gázpedál elektronika, amely jelentősen növeli a vezetés élményét azáltal, hogy csökkenti az elektromos gázpedál reakcióidejét.


Minden elektromos gázpedállal szerelt autóba be lehet szerelni. Több, mint 100 különböző autótípushoz elérhető a termék, manuális és automata váltók esetében is. 3 fokozatban lehet állítani. Menet közben is lehet váltogatni a fokozatokat, de közben nem szabad gázt adni, mert az autó megugorhat. A fokozatok:

Kikapcsolt állapot
: gyári értékek (csúszós úton a legbiztonságosabb)
Program I Komfort fokozat: közepes érzékenység
Program II SPORT fokozat: magas érzékenység.

Tapasztalatok automata váltó esetén:
Magas érzékenység (II) 
aktiválása mellett a váltó a hirtelen gázadásoknál annyi fokozatot vált vissza, hogy a motor legalább közepes fordulatszámon forogjon. 

Közepes érzékenység (I)
 üzemmódban alacsony fordulatszámon is dinamikus az autó. Nagyobb gázadásra gyorsabban vált vissza a váltó. Minden fokozatban erős az autó alacsony fordulatszám mellett.

Tapasztalatok manuális váltó esetén: minél magasabb fokozatba kapcsoljuk, annál agresszívebben reagál az autó. Az autó nagyon harap, azonnal reagál a gázadásra.

Tapasztalatok tuningdoboz használata mellett:
remekül kiegészíti a tuningdobozt. Mivel a gázreakció sokkal jobb, az autó menetteljesítményei nagyot javulnak a tuningdobozhoz képest is. Alacsony fordulatszámnál sokkal robbanékonyabb és dinamikusabb az autó.

Az autó gyári garanciáját nem érinti, mivel a Sprint Booster e- minősítéssel (e24031712) és TÜV engedéllyel rendelkezik!

A Sprint Booster nem avatkozik közbe és nem is változtat meg semmiféle paramétert az autó elektronikai rendszerében! Ilyenek például az ABS, CAN-BUS, ECU...

Program választható járó motor esetén is, azonban biztonságtechnikai okokból kifolyólag csak felengedett gázpedálnál szabad programot váltani, hiszen szó szerint megugrik az autó a SPRINT BOOSTER bekapcsolásakor. Ez forgalomban veszélyforrást jelenthet.

Fontos tudni azt, hogy a SPRINT BOOSTER használata nem jár fogyasztásnövekedéssel, hiszen nem a befecskendezésbe avatkozik bele! Ha valaki mégis fogyasztásnövekedést tapasztalna, akkor annak oka csakis az agresszívabb vezetési stílusnak köszönhető. Nem kell annyira nyomni a gázpedált, mint a gyári beállításokkal, hiszen a pedál hamarabb reagál.

A SPRINT BOOSTER-t ingyenesen kipróbálhatja, 8 napos visszavásárlási garanciát biztosítunk rá, amennyiben a termék eredeti állapotában, sértetlenül és sértetlen csomagolásban jut vissza a WELLIMPEX-hez.

Néhány szó a működésről:

A Sprint Booster nem egy egyszerű, változtatható értékű ellenállás (potenciométer), sokkal több annál! A gázpedáltól érkező jeleket felfogja, majd módosítva küldi tovább az ETC (Electronic Throttle Control) felé, ami a gázpedál állása alapján ad parancsot az ECU-nak (Electronic Control Unit). A következő diagram ezt a folyamatot mutatja be:


Néhány szó a beszerelésről:

A SPRINT BOOSTER gyári csatlakozóval van szerelve, így a gyári alkatrészek károsítása nélkül szerelhető be, illetve távolítható el az autó esetleges eladása esetén. Egyszerűen, a gyári csatlakozópárok közé kell beiktatni a készüléket.Figyeljünk arra, hogy kattanásig toljuk a csatlakozópárokat a tökéletes érintkezés érdekében.

Egy kis érdekesség:

A SPRINT BOOSTER 2009-ben a világ talán legnagyobb autós rendezvényének, a Las Vegas-i SEMA Show-nak egyik díjazott termékévé vált! Valljuk be őszintén ezek után senkinek sincs oka kételkedni a termék kiemelkedő hatásfokában.


Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Kapcsolat


Minden nem fogadott hívást
2 órán belül visszahívunk.


Telefonos termékinformáció:
A termékcsoportoknál megadott telefonszámon.

Információ termékekkel, rendeléssel vagy szállítással kapcsolatban:
rendeles@wellimpex.hu
info@wellimpex.hu


Garanciális ügyintézés:
garancia@wellimpex.hu

Kereső

Hírlevél
Webáruház

0.0845 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Beltronics    Black Spiderzz    Valentine One    Whistler    Detektor    Radardetektor    Méregtelenítő    Méregtelenítés    Detox Spa    Ionizáló lábfürdő    Chi gép    Chi készülék    Képességfejlesztés    Képességfejlesztő    Játék    Lábfürdő    Látásjavító szemüveg    Bálinger szemüveg    Raszterszemüveg    Ideapad S10    Classmate PC    Asus Eee Pc    Kiyo LaserPro 3    Csi gép    Trafipax    SCS-103    Kiyo LaserPro3    Blinder M47    Blinder M27    Laser Interceptor    MLS Laser Interceptor    Denevérpad denevérágy    Lézerblokkoló törvény    Gravitációs pad    Gerincnyújtó    Robust gravitációs    Lézerblokkoló    Gerincnyujto keszulek    Gerincnyújtó készülék    zero gravity    Tokyo EC-380b    Tokyo EC-386    Német masszázsfotel    SCS-105    Gerinc nyújtás    Kiyo ProPark3    ProPark3    Osaka Zero Gravity    Lézerblokkoló per    Elektromos cigaretta    Elektromos cigi    ProPark 3    ProPark 3    Kiyo ProPark 3    Laser Interceptor Quad    Jade ágy    Jade köves ágy    Chi Maxx DeLuxe    Table Mate    Ágyasztal    Nyújtó pad    Gerincnyújtó pad    3d masszázsfotel    Antigravitációs pad    Denevérágy    Denevérpad    Nyújtópad    Fuji masszázsfotel    Jade köves masszázságy    Massage fotel    Relax fotelek    Masszírozó fotel    Masszázs fotel    GerincStúdió
lábléc