wellimpex webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl
Econokit fogyasztáscsökkentő berendezéshez fűtőegység (személyautókhoz)
FOGYASZTÁSCSÖKKENTŐ, EXTRÁK -> Fogyasztáscsökkentő 
Azonosító: 01176 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
35.990 Ft
AKCIÓ! - 6%
34.000 Ft
Mennyiség: db 
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
Econokit fogyasztáscsökkentő berendezéshez fűtőegység (személyautókhoz)
Econokit fogyasztáscsökkentő berendezéshez
12V fűtőegység

(személyautókhoz)
    A fűtőegység használatára akkor van szükség, ha a gépjármű hideg éghajlaton üzemel, vagy az üzemeltetési körülmények miatt nem biztosítható a tároló tartály megfelelő melegedése.Az ECONOKIT megfelelő üzemeléséhez a tartályban lévő víznek +20 és +50 Celsius fok közötti hőmérséklet szükséges. A víz gyors felmelegedését lehet biztosítani a kiegészítő fűtőegységgel, melynek használatát minden esetben javasoljuk.

   Az ECONOKIT egy forradalmian új technológiával készült megoldás, melyet francia mérnökök szabadalmaztattak. A készülék tervezői azért alkották meg ezt a terméket, hogy jelentősen csökkenthetők legyenek az utazási költségek, melyhez a készülék a gépjárművek fogyasztásának akár 25%-os csökkentésével járul hozzá (továbbá a károsanyag-kibocsátás akár 50%-os csökkenése is elérhető, mellyel a környezetterhelés csökkenthető).
   A készülék kis méretű és hosszú élettartamra tervezett, beépítéséhez nem szükséges a motor átalakítása (a beszerelés akár 1 óra alatt is elvégezhető). Működéséhez mindössze kis mennyiségű vízre (eső vagy desztillált víz) van szükség. Egyaránt használható benzines és dízel gépjárművekben.

    Az ECONOKIT használatának előnyei:

       - Csökken az üzemanyag-fogyasztás (akár 25% megtakarítás).
       - Csökken a károsanyag-kibocsátás (CO2 / CO / NOx) és az elégetetlen üzemanyag mennyisége (akár 50%-os csökkenés).
       - Nem szükséges a motor vagy a befecskendezés módosítása.
       - Kis méret és könnyű szerelhetőség.
       - A termék működéséhez nincs szükség áramra, a készülék kizárólag a motor veszteséghőjét hasznosítja.
       - Teljesen karbantartásmentes - mindössze időnkénti víz utántöltésre van szükség.

   Az ECONOKIT fogyasztáscsökkentő működése:

   Évek óta ismert tény, hogy megfelelő mennyiségű víz befecskendezése növeli a belső égésű motorok hatékonyságát. Több olyan motortípus is létezik, melyet ilyen üzemelésre fejlesztettek ki (pl.: a Douglas DC6 repülőgépek vízzel kevert etanol üzemanyagot használtak). Az ECONOKIT ezt úgy fejlesztette tovább, hogy a motorba olyan gázt juttat, amit a víztartályon átáramló nedves levegőből alakít át a szettben lévő reaktor. Ezzel megakadályozható, hogy a motor száraz levegőt szívjon be.
   A motorba juttatott gázt a következő módon állítja elő az ECONOKIT: a szettben lévő speciális víztartályon keresztüláramoltatja a levegőt (ami a vízen keresztül buborékok formájában jut át), így megnő ezen levegő páratartalma. Ám a tartályból kijutó levegő még nem megfelelő a motornak, ezért keresztüláramlik a reaktoron is, amely olyan gázzá alakítja azt, ami a legoptimálisabb a motor hatékonyságának növelésére. Ezáltal tökéletesebb az égés, csökken az üzemanyag-fogyasztás (akár 25%-kal) és csökken az elégetetlen szénhidrogének mennyisége (a károsanyag-kibocsátás akár 50%-os csökkenése).

   ECONOKIT standard csomag (személyautókhoz) tartalma:


       - 1 db ECONOKIT reaktor
       - 1 db víztartály (0,5 liter hasznos űrtartalom)
       - 2 db diffúzor (1 db benzines és 1 db dízel változat)
       - 1 db szilikon cső
       - 1 db rögzítő készlet
       - 4 db bilincs
       -
1 db beépítési útmutató
   Az eszközt a dízel és a benzin üzemeltetésű motoroknak megfelelően tervezték meg. Megfelelő működés esetén körülbelül 0,5 liter vizet (esővíz vagy desztillált víz) fog befecskendezni a készülék minden megtett 750 kilométer alatt, melyet a szetthez tartozó reaktorban, a motor hőjét felhasználva, egy speciális gázzá alakít. A készülék használatával jelentősen csökkenthető az üzemelés közben keletkező koromlerakódás, így meghosszabbítja a motor élettartamát.
   A személyautókhoz kifejlesztett ECONOKIT Standard szettet a következő paramétereknek megfelelő gépjárművekbe lehet beépíteni:

 Személygépjárművek ECONOKIT Standard (személyautókhoz)
 Gépjármű eredeti
 üzemanyag-fogyasztása (liter / 100 kilométer)
 < 20 liter (dízel üzemanyag)
 < 25 liter (benzin üzemanyag)
Gépjármű lökettérfogata  (max. liter)  Szívómotor: 4,5 liter
 Feltöltéses dízelmotor: 3,5 liter
Ipari vagy mezőgazdasági felhasználás  
Eredeti  üzemanyag-fogyasztás (liter / üzemóra)   < 15 liter
Teljesítmény  < 100 lóerő


Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldéseKapcsolat


Minden nem fogadott hívást
2 órán belül visszahívunk.


Telefonos termékinformáció:
A termékcsoportoknál megadott telefonszámon.

Információ termékekkel, rendeléssel vagy szállítással kapcsolatban:
rendeles@wellimpex.hu
info@wellimpex.hu


Garanciális ügyintézés:
garancia@wellimpex.hu

Kereső

Hírlevél
Webáruház

0.0566 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Beltronics    Black Spiderzz    Valentine One    Whistler    Detektor    Radardetektor    Méregtelenítő    Méregtelenítés    Detox Spa    Ionizáló lábfürdő    Chi gép    Chi készülék    Képességfejlesztés    Képességfejlesztő    Játék    Lábfürdő    Látásjavító szemüveg    Bálinger szemüveg    Raszterszemüveg    Ideapad S10    Classmate PC    Asus Eee Pc    Kiyo LaserPro 3    Csi gép    Trafipax    SCS-103    Kiyo LaserPro3    Blinder M47    Blinder M27    Laser Interceptor    MLS Laser Interceptor    Denevérpad denevérágy    Lézerblokkoló törvény    Gravitációs pad    Gerincnyújtó    Robust gravitációs    Lézerblokkoló    Gerincnyujto keszulek    Gerincnyújtó készülék    zero gravity    Tokyo EC-380b    Tokyo EC-386    Német masszázsfotel    SCS-105    Gerinc nyújtás    Kiyo ProPark3    ProPark3    Osaka Zero Gravity    Lézerblokkoló per    Elektromos cigaretta    Elektromos cigi    ProPark 3    ProPark 3    Kiyo ProPark 3    Laser Interceptor Quad    Jade ágy    Jade köves ágy    Chi Maxx DeLuxe    Table Mate    Ágyasztal    Nyújtó pad    Gerincnyújtó pad    3d masszázsfotel    Antigravitációs pad    Denevérágy    Denevérpad    Nyújtópad    Fuji masszázsfotel    Jade köves masszázságy    Massage fotel    Relax fotelek    Masszírozó fotel    Masszázs fotel    GerincStúdió
lábléc