wellimpex webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl
Econokit fogyasztáscsökkentő berendezéshez vákuumelősegítő (tehergépjárművekhez)
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
Econokit fogyasztáscsökkentő berendezéshez vákuumelősegítő (tehergépjárművekhez)
Econokit fogyasztáscsökkentő berendezéshez
vákuumelősegítő alkatrész

(dízel tehergépjárművekhez)
    A vákuumelősegítő alkatrész használatára akkor van szükség, ha az Econokit fogyasztáscsökkentő készülék beépítése után nem jelentkezik a terméknél megadott vízfogyasztás adott idő vagy kilométer alatt, illetve ha a tartályban nem látható  buborékképződés. Segítségével a megnövekedett szívó hatás segítségével megfelelő mennyiségű gáz tud termelődni.

    Az ECONOKIT egy forradalmian új technológiával készült megoldás, melyet francia mérnökök szabadalmaztattak. A készülék tervezői azért alkották meg ezt a terméket, hogy jelentősen csökkenthetők legyenek az utazási költségek, melyhez a készülék a gépjárművek fogyasztásának akár 25%-os csökkentésével járul hozzá (továbbá a károsanyag-kibocsátás akár 50%-os csökkenése is elérhető, mellyel a környezetterhelés csökkenthető).
   A készülék kis méretű és hosszú élettartamra tervezett, beépítéséhez nem szükséges a motor átalakítása (a beszerelés akár 1 óra alatt is elvégezhető). Működéséhez mindössze kis mennyiségű vízre (eső vagy desztillált víz) van szükség. Egyaránt használható benzines és dízel gépjárművekben.

    Az ECONOKIT használatának előnyei:

       - Csökken az üzemanyag-fogyasztás (akár 25% megtakarítás).
       - Csökken a károsanyag-kibocsátás (CO2 / CO / NOx) és az elégetetlen üzemanyag mennyisége (akár 50%-os csökkenés).
       - Nem szükséges a motor vagy a befecskendezés módosítása.
       - Kis méret és könnyű szerelhetőség.
       - A termék működéséhez nincs szükség áramra, a készülék kizárólag a motor veszteséghőjét hasznosítja.
       - Teljesen karbantartásmentes - mindössze időnkénti víz utántöltésre van szükség.

   Az ECONOKIT fogyasztáscsökkentő működése:

   Évek óta ismert tény, hogy megfelelő mennyiségű víz befecskendezése növeli a belső égésű motorok hatékonyságát. Több olyan motortípus is létezik, melyet ilyen üzemelésre fejlesztettek ki (pl.: a Douglas DC6 repülőgépek vízzel kevert etanol üzemanyagot használtak). Az ECONOKIT ezt úgy fejlesztette tovább, hogy a motorba olyan gázt juttat, amit a víztartályon átáramló nedves levegőből alakít át a szettben lévő reaktor. Ezzel megakadályozható, hogy a motor száraz levegőt szívjon be.
   A motorba juttatott gázt a következő módon állítja elő az ECONOKIT: a szettben lévő speciális víztartályon keresztüláramoltatja a levegőt (ami a vízen keresztül buborékok formájában jut át), így megnő ezen levegő páratartalma. Ám a tartályból kijutó levegő még nem megfelelő a motornak, ezért keresztüláramlik a reaktoron is, amely olyan gázzá alakítja azt, ami a legoptimálisabb a motor hatékonyságának növelésére. Ezáltal tökéletesebb az égés, csökken az üzemanyag-fogyasztás (akár 25%-kal) és csökken az elégetetlen szénhidrogének mennyisége (a károsanyag-kibocsátás akár 50%-os csökkenése).

   ECONOKIT standard csomag (személyautókhoz) tartalma:

       - 1 db ECONOKIT reaktor
       - 1 db víztartály (0,5 liter hasznos űrtartalom)
       - 1 db diffúzor
       - 1 db szilikon cső
       - 1 db rögzítő készlet
       - 4 db bilincs
       - 1 db beépítési útmutató

   Az eszközt a dízel és a benzin üzemeltetésű motoroknak megfelelően tervezték meg. Megfelelő működés esetén körülbelül 0,5 liter vizet (esővíz vagy desztillált víz) fog befecskendezni a készülék minden megtett 750 kilométer alatt, melyet a szetthez tartozó reaktorban, a motor hőjét felhasználva, egy speciális gázzá alakít. A készülék használatával jelentősen csökkenthető az üzemelés közben keletkező koromlerakódás, így meghosszabbítja a motor élettartamát.

A tehergépjárművekhez és az ipari felhasználású motorokhoz kifejlesztett ECONOKIT Pro szettet a következő paramétereknek megfelelő gépjárművekbe lehet beépíteni:

Tehergépjárművek ECONOKIT Pro ECONOKIT Pro
(2 szett egyidejű használata)
Gépjármű eredeti
 üzemanyag-fogyasztása (liter / 100 kilométer)
20 - 30 liter 35 - 60 liter
Gépjármű lökettérfogata  (max. liter)  Szívómotor: 5 -10 liter
 Feltöltéses dízelmotor:  5 - 8 liter
 Szívómotor: 10 - 22 liter
 Feltöltéses dízelmotor:  8 - 20 liter
Ipari vagy mezőgazdasági felhasználás
(pl. áramfejlesztő)
   
Eredeti  üzemanyag-fogyasztás (liter / üzemóra) 15 - 30 liter 30 - 60 liter
Teljesítmény 110 - 250 lóerő 250 - 450 lóerő


Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Kapcsolat


Minden nem fogadott hívást
visszahívunk.


Telefonos termékinformáció:
A termékcsoportoknál megadott telefonszámon.

Információ termékekkel, rendeléssel vagy szállítással kapcsolatban:
rendeles@wellimpex.hu
info@wellimpex.hu


Garanciális ügyintézés:
szerviz@wellimpex.hu

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.14 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Méregtelenítő    Méregtelenítés    Detox Spa    Ionizáló lábfürdő    Chi gép    Chi készülék    Képességfejlesztés    Képességfejlesztő    Játék    Lábfürdő    Látásjavító szemüveg    Bálinger szemüveg    Raszterszemüveg    Classmate PC    Csi gép    SCS-103    Denevérpad denevérágy    Gravitációs pad    Gerincnyújtó    Robust gravitációs    Gerincnyujto keszulek    Gerincnyújtó készülék    zero gravity    Német masszázsfotel    Gerinc nyújtás    Osaka Zero Gravity    Jade ágy    Jade köves ágy    Chi Maxx DeLuxe    Table Mate    Ágyasztal    Nyújtó pad    Gerincnyújtó pad    3d masszázsfotel    Antigravitációs pad    Denevérágy    Denevérpad    Nyújtópad    Fuji masszázsfotel    Jade köves masszázságy    Relax fotelek    Masszírozó fotel    Masszázs fotel    GerincStúdió
lábléc