wellimpex webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl
Látásjavító szemüveg JG2-Bálinger szemtréner
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
Látásjavító szemüveg JG2-Bálinger szemtréner
Készleten, GLS futárszolgálattal csomagban.
Választási segítség: információ.
Típus: Bálinger-féle szemtréner szemüveg
, JG2-es típusú, rugalmas szárú keretben.

Öveges professzor így írt róla: "E szerkezettel a kis furatokon beszűrődő fény a szem egészséges részére irányul. Ennek hatására a szemizmok a fény felé irányítják a pupillát. A szemtréner rendszeres használata megerősíti és a helyes működésre készteti a szemizmokat." A Bálinger-féle szemüveg az orvosi és klinikai vizsgálatok megállapításai szerint korrigálja a közel- és távollátást, helyrehozza az idő előtti "öregkori távollátást", javítja a tompalátást, sőt a szemtengelyferdülést is (kivéve a súlyos, műtétre szoruló eseteket). Használata szintén ajánlott az egészséges szeműek számára is, különösen annak, aki mindennap sokat ül a számítógép monitora előtt, illetve olyan munkához, amelynél a szem "csőlátásra" kényszerül, mint az írás, olvasás, kézimunkázás, tv-nézés stb.

Végezhető gyakorlatok:
 

TV és mozi: először csak kis időre vegye fel a szemüveget. Próbálhat képzeletbeli körvonalakat rajzolni az orrával, kis fekvő nyolcasokat. Filmnézés közben fordítsa a fejét balra vagy jobbra, és nézze a képet a szemüveg szélső lyukain keresztül. Ismételje meg a másik oldalon is. Kövesse a mozgásokat. 

Olvasás: kövesse a betűk vonalát. Gyakorolja az apró betűk olvasását. A szemüveg egyik oldalát takarja le, majd közelítsen és távolítson az olvasott szöveghez. 
Monitor előtt: néhány percre viselje a szemüveget munka közben.  
 

rasterbrille bálinger látásjavító  raszter raszterszemüveg gyógyszemüveg szemtréner biotec szemjavító szemüveg vision fix szemtorna  visofit szemtréning szemtorna 


Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Kapcsolat


Minden nem fogadott hívást
visszahívunk.


Telefonos termékinformáció:
A termékcsoportoknál megadott telefonszámon.

Információ termékekkel, rendeléssel vagy szállítással kapcsolatban:
rendeles@wellimpex.hu
info@wellimpex.hu


Garanciális ügyintézés:
szerviz@wellimpex.hu

Hírlevél
Webáruház készítés

0.044 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Méregtelenítő    Méregtelenítés    Detox Spa    Ionizáló lábfürdő    Chi gép    Chi készülék    Képességfejlesztés    Képességfejlesztő    Játék    Lábfürdő    Látásjavító szemüveg    Bálinger szemüveg    Raszterszemüveg    Classmate PC    Csi gép    SCS-103    Denevérpad denevérágy    Gravitációs pad    Gerincnyújtó    Robust gravitációs    Gerincnyujto keszulek    Gerincnyújtó készülék    zero gravity    Német masszázsfotel    Gerinc nyújtás    Osaka Zero Gravity    Jade ágy    Jade köves ágy    Chi Maxx DeLuxe    Table Mate    Ágyasztal    Nyújtó pad    Gerincnyújtó pad    3d masszázsfotel    Antigravitációs pad    Denevérágy    Denevérpad    Nyújtópad    Fuji masszázsfotel    Jade köves masszázságy    Relax fotelek    Masszírozó fotel    Masszázs fotel    GerincStúdió
lábléc