wellnesswebaruhaz webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Kereső

Termék ajánló

SPA víztisztító álló kifolyócső KDF csapszűrő nélkül+ ingyenes házhoz szállítás!
Víztisztító, terápiás készülékek -> Víztisztítás 
Azonosító: 00184 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
bruttó 30.900 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése

Újdonság az otthoni víztisztításban! A SPA víztisztító csaptelepek kifolyócsövébe elhelyezett KDF tartalmú vízszűrő semlegesíti az egészségre ártalmas klórt, megszűri a nehézfémeket és más szennyeződéseket (mint pl. arzén, ólom, higany) és elpusztítja a baktériumokat, gombákat. A SPA vízszűrő kapszulát a Spa zuhanyfejben és a Spa csaptelepben egyaránt lehet használni. 

A SPA víztisztító különlegessége az, hogy a vízszűrő filter töltete 100% KDF55. Európában, É-Amerikában és Ausztráliában a 100%-os KDF55 töltetű zuhany- és csapszűrő használatát ajánljuk a vezetékes víz erőteljes klórozása miatt főleg a klór és a nehézfém szennyezés kiszűrése az elsődleges. Baktériumok és egyéb mikroorganizmusok kisebb arányban találhatók meg a csapvízben, mint pl. Ázsiában, Afrikában, Dél- és Közép-Amerikában.

A Spa KDF zuhanyszűrő nem tartalmaz aktív szenet! Az aktívszenes vízszűrők hátránya, hogy telítődésük után baktériumtenyészetek alakulhatnak ki bennük, ezzel komoly egészségügyi problémákat okozva használójának és veszélyes hulladéknak számít, nem dobható a háztartási szemétbe. A SPA filter használata tisztább és egészségesebb vizet biztosít családja minden tagjának, konyhában és a fürdőszobában egyaránt. 
A SPA víztisztító termékek használatának fontosságát igazolja, hogy Magyarországon 25 kórház szülészeti osztályán fürdetik SPA víztisztítóval az újszülötteket!
Az Amerikai Környezetvédő Hivatal /EPA/ „baktérium
irtó készüléknek” nevezte el a KDF formulát.

A SPA víztisztító csaptelepek előnyei
● Ellenőrzött minőség! 
● Víztakarékos használat jellemzi. 
● A kifolyócső feje 360 fokban forgatható, ezzel könnyebbé téve a mindennapi használatot.
● Nem szükséges palackozott vizet vásárolnia, Ön a SPA csapteleppel spórol a vízzel és védi a környezetet. 
● Tiszta, egészséges ivó- és főzővíz AZONNAL! 
● A SPA vízszűrő filter forró vizet is tisztít!
● A SPA víztisztító csaptelepek konyhában és fürdőben egyaránt felszerelhetőek. 
● Fürdőszobai használat esetében, bőre és haja ápoltabb, bársonyosabb lesz.
● A SPA vízszűrő filter mindkét esetben (álló és fali csaptelep) a kifolyócsőben került elhelyezésre. A kifolyócsövet könnyel le lehet csavarni (menet a képen zöld csíkkal van jelölve) és láthatóvá válik a Spa vízszűrő filter.

Krómozás MSZ 6574/3 szerint
Nyomáspróba 6 bar, levegővel 100%
1 év garancia

A csaptelep használata 
● A SPA lehetőséget nyújt csak a kifolyócső megvásárlására. Ez esetben nem szükséges se szaktudás, se szerszám a felszereléshez. A meglévő kifolyócsövet le kell csavarni és a SPA kifolyócsövet egyszerűen felcsavarni a csaptelep házra (képen piros vonallal jelölve). Ez egyes gyártóknál lehetséges mint pl. Mofém, Teka, Kludi stb. - pontos típus megnevezésért keresse vevőszolgálatunkat!
 Csomag tartalma- 1db Spa víztisztító álló kifolyócső+ ingyenes házhoz szállítás 
A kifolyócsőhöz 100%-os KDF55 tartalmú Spa vízszűrő rendelhető-
Spa víztisztító kapszula


 
FONTOS TUDNIVALÓK
Az Ön biztonsága érdekében a SPA vízszűrő filter fala átlátszó, így Ön már vásárláskor ellenőrizheti, hogy NEM aktívszenes terméket vásárol. Ön ellenőrizheti, hogy a SPA vízszűrő filterben nincsenek felesleges “töltőanyagok” mint pl. homok, kerámia darabok stb. A SPA 100% minőséget kínál vásárlóinak!

A SPA vízszűrő filter fala más fontos szempontól is átlátszó: a víz minősége területenként változó. Ezért nem írjuk elő, hogy hány liter víz átfolyása után vagy hány hét, hónap, év után kell cserélni a filtert. Nem lehet pontosan meghatározni, hogy a használat alatt milyen minőségű víz folyik át a vízszűrőn. Történhet csőtörés vagy vízszennyezés, amiről Ön esetleg nem értesült.


A SPA filter technológia hatékonyságának az alapja, hogy Ön bármikor könnyedén ellenőrizheti a KDF töltetű vízszűrő állapotát. A SPA termékek (víztisztító zuhanyfejek és csaptelepek) használatának fontosságát igazolja, hogy Magyarországon 25 kórház szülészeti osztályán fürdetik SPA víztisztító termékekkel az újszülötteket!

Kapcsolódó termékek: 00146,00340,00017

Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Kapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
SPA víztisztító álló csaptelep KDF víz-/csapszűrővel
Újdonság az otthoni víztisztításban! A SPA víztisztító csaptelepek kifolyócsövébe elhelyezett KDF55 tartalmú vízszű...
bruttó 35.400 Ft 
db
gallery thumbnail
SPA víztisztító álló kifolyócső KDF víz-/csapszűrővel
Újdonság az otthoni víztisztításban! A SPA víztisztító csaptelepek kifolyócsövébe elhelyezett KDF vízszűrő semlegesíti a...
bruttó 33.700 Ft 
db
gallery thumbnail
SPA zuhanyfejekhez, csaptelepekhez KDF szűrő 3db
Google Translate below! 2db-tól 10% kedvezmény, bruttó 18.000 Ft/db! SPA víztisztító kézi zuhanyba való szűrőkapszula 10...
bruttó 20.000 Ft 
dbBevásárlókosár

Hírlevél
Webáruház

0.0694 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók
lábléc