Ilang-ilangolaj (Cananga odorata var. genuinum). A Dél-Kelet Ázsiában őshonos fa virágaiból vízgőz desztillációval előállított illóolajat levegőillatosításra, bőrápolásra és illatszer készítésére ajánljuk.
Alkalmazási formái: aromalámpás párologtatás, aromafürdő, masszázs és bőrápoló kozmetikai készítmény.
Az Ylang-ylangolaj hatásai: görcsoldó, hajnövekedést serkentő, illatszer, nemivágy növelő, nyugtató,
relaxáló.
Az Ylang-ylangolaj jó az alábbi tünetekre: félelem, heves szívdobogás, mellkasi vértolulás, normál bőr,
ráncos, fáradt bőr, stressz, száraz bőr, zsíros bőr.
Az Ylang-ylangolaj enyhít az alábbi betegségeken: álmatlanság, bélfertőzések, depresszió, frigiditás, idegesség,
impotencia, magas vérnyomás, menstruációs görcsök, rovarcsípés, -szúrás.
Az illóolajok gyúlékony anyagok, ne cseppentse gyertyára, mécsesre vagy szaunázáskor közvetlenül a forró kőre!
Tárolás: legfeljebb 25C°-on, fénytől védve.
10 ml hígítatlan, ellenőrzött minőségű, 100%-os tisztaságú, természetes illóolaj. Tartósítószert nem tartalmaz.
|