wellnesswebaruhaz webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Kereső

Akciós termékek

wellnesswebaruhaz 00016
SPA Spray víztisztító zuhanyfej KDF vízszűrővel

bruttó 37.500 Ft
AKCIÓ! - 31%
bruttó 25.900 Ft

További akciós termékek

Termék ajánló

Point csapszűrő (KDF+Biokerámia)
Víztisztító, terápiás készülékek -> Víztisztítás 
Azonosító: 00316 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
bruttó 18.750 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése

A Point csapszűrő egy különleges termék a csapszűrők piacán. Mind anyagában, mind méretében és külső megjelenésében egyedi. A Point csapra szerelhető vízszűrőt konyhai vagy a fürdőszobai csaptelepekhez tervezték. Fixen rögzíthető a konyhai (főzés, mosogatás) vagy akár a fürdőszobai (kézmosás, mosakodás, fürdés) csaptelepekre is. A Point csapszűrő felszerelése nem igényel szakembert, speciális szerszámokat, bárki egyszerűen el tudja végezni.

A csomag tartalma: 1 db szűrőház, 2 db szűrőbetét(!) és a felszereléshez szükséges kiegészítők és 1 db klór-teszter.

Műszaki jellemzők:
Méret: átmérő - 5 cm, magasság - 7,5 cm.
Szűrőház: anyaga krómozott sárgaréz, tetszetős, erős kivitel.

Point csapszűrő víztisztító csapraTartozékok: A készüléket 4 féle felszerelési tartozékkal szállítjuk, amelyek segítségével a világon leggyakrabban előforduló csaptelepekre felszerelhető, így a Point csapszűrő kiválóan használható az utazások alkalmával is. A tények szerint 100 felszerelési hely közül mindössze egy esetben fordul elő valamilyen technikai akadály! Ebben az esetben technikusaink legyártják a megfelelő csatlakozó idomot! A szerelékek között van egy olyan idom is, amelynek segítségével locsoló slagra is ráköthető a Point csapszűrő (így az öntözéshez is klórmentes vizet használhatunk).Point csapszűrő víztisztító csapra Point csapszűrő víztisztító csapra

A Point csapszűrő felépítése:
1) KDF-55
Csökkenti, illetve teljesen eltávolítja a klórt, vasat, hidrogén-szulfidot, arzént, ólmot, higanyt, magnéziumot és krómot a vízből és meggátolja a baktériumok, algák és gombák elszaporodását. A redox folyamatnak köszönhetően a nehézfémek és más oldott anyagok vízben oldódó kationjainak 98%-a szűrhető ki. Az, hogy milyen százalékban tisztítható meg a víz, több tényezőtől függ, azonban általánosságban elmondható, hogy a vízből a klór 90-95%-a távolítható el. Melegebb víz átfolyásánál nagyobb, hidegebb víz átfolyásnál kisebb a klór eltávolítás hatékonysága! A KDF-55 töltetet az USA-ban gyártják. 
 
2) Kálciumszulfit
A kálciumszulfitot önmagában is alkalmazzák a klór és a kloroform kiszűrésére. A Point csapszűrőben szerepe csak másodlagos, a KDF-55 réteg szűrőhatását egészíti ki. A kálciumszulfitot ((CaSO3)NSF Standard 61) az USA-ban gyártják.
 
3) Biokerámia energetizáló egység
A FIR (far-infrared-rays=mélyreható infravörös sugarak, EC8888/Japánban gyártják) kerámiabetét megváltoztatja a víz strukturális szerkezetét, energetizálja azt. A FIR jótékony hatásáról lejjebb olvashat.
 
A Point csapszűrőben a fenti három fő komponensen kívül, még 2 db fizikai szűrő tökéletesíti a szűrést, valamint védi a fő szűrőegységeket, ezáltal biztosítja a tökéletes, hosszútávú működést!

 

A Point csapszűrőt ajánljuk:
 
- elsősorban azoknak, akik a vízben oldott klórra és származékaira allergiásak,
- ekcémásoknak,
- kisgyermekeknek,
- száraz bőrűeknek,
- akiknek a bőre rendszeresen viszket, kirepedezik fürdés, mosakodás, mosogatás után,
- továbbá mindenkinek, akinek fontos, hogy klórmentes vízben tisztálkodjon, mosogasson.
 
Minősítések: a technológia négy világszervezet tanúsítványát is megszerezte (ISO, NSF, WQA, EPA). A termék SGS minősítéssel rendelkezik.
 
Karbantartás: különösebb karbantartást nem igényel, az elhasznált szűrőbetétet azonban - igénybevételtől függően 6-12 havonta újra cserélni szükséges.
 
A szűrőbetét kapacitása: 10.000 liter.

Garancia: 12 hónap
 
Csere szűrőbetét: F37
 
 

INGYENES szűrőbetét-csere-figyelő szolgáltatás!
 

Víztisztító berendezések szűrőbetét-csereidő-figyelő szolgáltatásunk
 
Az általunk forgalmazott háztartási víztisztítókhoz és zuhanyszűrőkhöz az alábbi ingyenes szolgáltatásunkat nyújtjuk minden egyes vásárlónknak.
 
Amennyiben Ön vásárlónk lesz, nem kell figyelnie, hogy mikor jár le a szűrőbetét élettartama, mi időben tájékoztatjuk ügyfél- és szűrőcsere nyilvántartásunk alapján, mikor érkezik el az Ön által előzetesen jóváhagyott szűrőbetét csereidő. A szűrőbetétek cseréjét bárki el tudja végezni, szakértelmet nem igényel és a berendezésekhez járó gépkönyvben/leírásban is részletes segítséget talál hozzá! A szűrőbetétek csereidejének -a vevő által jóváhagyott- beállítása a víztisztító berendezések megvásárlása/kiszállítása után történik meg, minden esetben a javasolt szűrőcsere idők figyelembevételével.
 
Önnek nem kell mást tennie, mint felszerelést követően használni a víztisztító berendezését, mi Ön helyett is figyeljük az időt!
 

Wellness Webáruház
 
 
 


Far infrared rays (FIR)
Mélyreható infravörös sugarak
 
 

A mélyreható infravörös sugarakat és gyógyhatásukat több, mint 20 éve tanulmányozzák Kínában és Japánban.
E sugarakat, melyek mérete 6-14 mikronig terjed és szabad szemmel nem láthatóak, biogenetikus sugaraknak is nevezik.
Tudósok igazolták, hogy e sugarak elősegítik az élő sejtek növekedését és javítják egészségi állapotukat. Ezek a sugarak a vízmolekulában rezgést idéznek elő; ionizálják és aktivizálják a sejtjeinkben és vérünkben lévő vízmolekulákat, ezáltal javítják vérkeringésünket és egészségi állapotunkat. További jótékony hatásuk: javítják a szervezet oxigén ellátottságát; felmelegítik és eltávolítják a szervezetben lerakódott zsírt, a vegyszereket és mérgező anyagokat a vérünkből; eltávolítják a „szemetet” a szervezetből, csökken a savszint és javul az idegrendszer.
 

Far Infrared Ceramics
Mélyreható infravörös kerámia

 
A szabadalmazott kerámia egy olyan közeg, amely 1200 °C fokon kezelt követ, kőzetet jelent, ami mélyreható infravörös sugarakat bocsájt ki. Hydroxyl és hidrogén ionok keletkeznek, amelyek semlegesítik a szabadgyököket. Segít a szervezetnek küzdeni a védekezőrendszerbeli rendellenességekkel, a cukorbetegséggel, a rákkal és a szívbetegségekkel szemben.
A ritka japán ásványoknak és a mélyreható infravörös sugarakat kibocsájtó kerámiának e szinergikus kombinációjának köszönhetően a kezelt víz sokkal kellemesebb tapintású, gyorsabban felszívódik. Bőrünk simább, lágyabb lesz, hajunk pedig dúsabb, kezelhetőbb.
 


Kapcsolódó termékek: 00317

Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Ehhez a termékhez az alábbi termékeket is megrendelték
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
Bükfürdői Thermal Fürdőkristály 2500g
Jelenleg nem kapható. Pezsgőfürdőkben és hidromasszázskádakban is alkalmazható! A több százmillió éves Pannon - ősteng...
bruttó 3.620 Ft 
db
gallery thumbnail
Biola Bio orvosi zsályás masszázsolaj 300 ml
Biokozmetikum. Relaxációt elősegítő masszázsolaj, amely az arc-, test- és a talpmasszázs során kiválóan alkalmazhat...
bruttó 4.590 Ft 
db
gallery thumbnail
Easy Milk folyékony testápoló 200ml (Happyskin)
Natúrkozmetikum. Mindennapos hidratálásra alkalmas folyékony testápoló, ekcémás, hiperérzékeny, száraz és érzékeny bőrűe...
bruttó 2.790 Ft 
dbKapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
Point csapszűrőbetét (KDF+Biokerámia) F37 2db
F37 Point csapszűrőbetét. NSF minősítésű KDF-55 + biokerámia szűrőbetét Point csapszűrőhöz.   A csomag tartalm...
bruttó 9.000 Ft 
dbHírlevél
Webáruház

0.0556 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók
lábléc