wellnesswebaruhaz webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Kereső

Akciós termékek

wellnesswebaruhaz 00338
SPA Spray fém zuhanyfej KDF vízszűrő nélkül

bruttó 32.500 Ft
AKCIÓ! - 42%
bruttó 18.900 Ft

További akciós termékek

Termék ajánló

Point csapszűrő (KDF+Biokerámia)
Víztisztító, terápiás készülékek -> Víztisztítás 
Azonosító: 00316 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
bruttó 18.750 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése

A Point csapszűrő egy különleges termék a csapszűrők piacán. Mind anyagában, mind méretében és külső megjelenésében egyedi. A Point csapra szerelhető vízszűrőt konyhai vagy a fürdőszobai csaptelepekhez tervezték. Fixen rögzíthető a konyhai (főzés, mosogatás) vagy akár a fürdőszobai (kézmosás, mosakodás, fürdés) csaptelepekre is. A Point csapszűrő felszerelése nem igényel szakembert, speciális szerszámokat, bárki egyszerűen el tudja végezni.

A csomag tartalma: 1 db szűrőház, 2 db szűrőbetét(!) és a felszereléshez szükséges kiegészítők és 1 db klór-teszter.

Műszaki jellemzők:
Méret: átmérő - 5 cm, magasság - 7,5 cm.
Szűrőház: anyaga krómozott sárgaréz, tetszetős, erős kivitel.

Point csapszűrő víztisztító csapraTartozékok: A készüléket 4 féle felszerelési tartozékkal szállítjuk, amelyek segítségével a világon leggyakrabban előforduló csaptelepekre felszerelhető, így a Point csapszűrő kiválóan használható az utazások alkalmával is. A tények szerint 100 felszerelési hely közül mindössze egy esetben fordul elő valamilyen technikai akadály! Ebben az esetben technikusaink legyártják a megfelelő csatlakozó idomot! A szerelékek között van egy olyan idom is, amelynek segítségével locsoló slagra is ráköthető a Point csapszűrő (így az öntözéshez is klórmentes vizet használhatunk).Point csapszűrő víztisztító csapra Point csapszűrő víztisztító csapra

A Point csapszűrő felépítése:
1) KDF-55
Csökkenti, illetve teljesen eltávolítja a klórt, vasat, hidrogén-szulfidot, arzént, ólmot, higanyt, magnéziumot és krómot a vízből és meggátolja a baktériumok, algák és gombák elszaporodását. A redox folyamatnak köszönhetően a nehézfémek és más oldott anyagok vízben oldódó kationjainak 98%-a szűrhető ki. Az, hogy milyen százalékban tisztítható meg a víz, több tényezőtől függ, azonban általánosságban elmondható, hogy a vízből a klór 90-95%-a távolítható el. Melegebb víz átfolyásánál nagyobb, hidegebb víz átfolyásnál kisebb a klór eltávolítás hatékonysága! A KDF-55 töltetet az USA-ban gyártják. 
 
2) Kálciumszulfit
A kálciumszulfitot önmagában is alkalmazzák a klór és a kloroform kiszűrésére. A Point csapszűrőben szerepe csak másodlagos, a KDF-55 réteg szűrőhatását egészíti ki. A kálciumszulfitot ((CaSO3)NSF Standard 61) az USA-ban gyártják.
 
3) Biokerámia energetizáló egység
A FIR (far-infrared-rays=mélyreható infravörös sugarak, EC8888/Japánban gyártják) kerámiabetét megváltoztatja a víz strukturális szerkezetét, energetizálja azt. A FIR jótékony hatásáról lejjebb olvashat.
 
A Point csapszűrőben a fenti három fő komponensen kívül, még 2 db fizikai szűrő tökéletesíti a szűrést, valamint védi a fő szűrőegységeket, ezáltal biztosítja a tökéletes, hosszútávú működést!

 

A Point csapszűrőt ajánljuk:
 
- elsősorban azoknak, akik a vízben oldott klórra és származékaira allergiásak,
- ekcémásoknak,
- kisgyermekeknek,
- száraz bőrűeknek,
- akiknek a bőre rendszeresen viszket, kirepedezik fürdés, mosakodás, mosogatás után,
- továbbá mindenkinek, akinek fontos, hogy klórmentes vízben tisztálkodjon, mosogasson.
 
Minősítések: a technológia négy világszervezet tanúsítványát is megszerezte (ISO, NSF, WQA, EPA). A termék SGS minősítéssel rendelkezik.
 
Karbantartás: különösebb karbantartást nem igényel, az elhasznált szűrőbetétet azonban - igénybevételtől függően 6-12 havonta újra cserélni szükséges.
 
A szűrőbetét kapacitása: 10.000 liter.

Garancia: 12 hónap
 
Csere szűrőbetét: F37
 
 

INGYENES szűrőbetét-csere-figyelő szolgáltatás!
 

Víztisztító berendezések szűrőbetét-csereidő-figyelő szolgáltatásunk
 
Az általunk forgalmazott háztartási víztisztítókhoz és zuhanyszűrőkhöz az alábbi ingyenes szolgáltatásunkat nyújtjuk minden egyes vásárlónknak.
 
Amennyiben Ön vásárlónk lesz, nem kell figyelnie, hogy mikor jár le a szűrőbetét élettartama, mi időben tájékoztatjuk ügyfél- és szűrőcsere nyilvántartásunk alapján, mikor érkezik el az Ön által előzetesen jóváhagyott szűrőbetét csereidő. A szűrőbetétek cseréjét bárki el tudja végezni, szakértelmet nem igényel és a berendezésekhez járó gépkönyvben/leírásban is részletes segítséget talál hozzá! A szűrőbetétek csereidejének -a vevő által jóváhagyott- beállítása a víztisztító berendezések megvásárlása/kiszállítása után történik meg, minden esetben a javasolt szűrőcsere idők figyelembevételével.
 
Önnek nem kell mást tennie, mint felszerelést követően használni a víztisztító berendezését, mi Ön helyett is figyeljük az időt!
 

Wellness Webáruház
 
 
 


Far infrared rays (FIR)
Mélyreható infravörös sugarak
 
 

A mélyreható infravörös sugarakat és gyógyhatásukat több, mint 20 éve tanulmányozzák Kínában és Japánban.
E sugarakat, melyek mérete 6-14 mikronig terjed és szabad szemmel nem láthatóak, biogenetikus sugaraknak is nevezik.
Tudósok igazolták, hogy e sugarak elősegítik az élő sejtek növekedését és javítják egészségi állapotukat. Ezek a sugarak a vízmolekulában rezgést idéznek elő; ionizálják és aktivizálják a sejtjeinkben és vérünkben lévő vízmolekulákat, ezáltal javítják vérkeringésünket és egészségi állapotunkat. További jótékony hatásuk: javítják a szervezet oxigén ellátottságát; felmelegítik és eltávolítják a szervezetben lerakódott zsírt, a vegyszereket és mérgező anyagokat a vérünkből; eltávolítják a „szemetet” a szervezetből, csökken a savszint és javul az idegrendszer.
 

Far Infrared Ceramics
Mélyreható infravörös kerámia

 
A szabadalmazott kerámia egy olyan közeg, amely 1200 °C fokon kezelt követ, kőzetet jelent, ami mélyreható infravörös sugarakat bocsájt ki. Hydroxyl és hidrogén ionok keletkeznek, amelyek semlegesítik a szabadgyököket. Segít a szervezetnek küzdeni a védekezőrendszerbeli rendellenességekkel, a cukorbetegséggel, a rákkal és a szívbetegségekkel szemben.
A ritka japán ásványoknak és a mélyreható infravörös sugarakat kibocsájtó kerámiának e szinergikus kombinációjának köszönhetően a kezelt víz sokkal kellemesebb tapintású, gyorsabban felszívódik. Bőrünk simább, lágyabb lesz, hajunk pedig dúsabb, kezelhetőbb.
 


Kapcsolódó termékek: 00317

Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Ehhez a termékhez az alábbi termékeket is megrendelték
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
Bükfürdői Thermal Fürdőkristály 2500g
Jelenleg nem kapható. Pezsgőfürdőkben és hidromasszázskádakban is alkalmazható! A több százmillió éves Pannon - ősteng...
bruttó 3.620 Ft 
db
gallery thumbnail
SPA Classic víztisztító álló csaptelep KDF csapszűrővel, Swarovski díszítéssel! + ingyenes házhoz szállítás!
Swarovski kristály díszítéssel! Klórmentesítse főző- és ivóvizét a SPA víztisztító csapteleppel! A SPA víztisztító álló&...
bruttó 56.900 Ft 
dbKapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
Point csapszűrőbetét (KDF+Biokerámia) F37 2db
F37 Point csapszűrőbetét. NSF minősítésű KDF-55 + biokerámia szűrőbetét Point csapszűrőhöz.   A csomag tartalm...
bruttó 9.000 Ft 
dbBevásárlókosár

Hírlevél
Webáruház

0.0922 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók
lábléc