wellnesswebaruhaz webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Kereső

Akciós termékek

wellnesswebaruhaz 00338
SPA Spray fém zuhanyfej KDF vízszűrő nélkül

bruttó 32.500 Ft
AKCIÓ! - 42%
bruttó 18.900 Ft

További akciós termékek

Termék ajánló

Víz, oxigénterápia 2
•    Ózonizált víz
 
Előállításához ózont (O3-) pezsegtetnek át a vízen. Ennek eltarthatósága igen rövid (mintegy három nap), az így nyert vizet hűtőszekrényben szükséges tartani.
 
Az ózonizált víz fő alkalmazási területei a szájüreg, a hüvely és a gyomor-bél területeire tehető. Az ózonvízzel nagyon kedvező tapasztalatok vannak a foghúzást követően kialakult, nehezen gyógyuló sebek kezelésében. Alkalmazható öblögetésként foghúzásoknál, a szájüreg és a garat gyulladásainál, valamint borogatásokhoz bármilyen gyulladás esetében. A frissen előállított ózonvízben (ózonnal dúsított desztillált víz) az ózon fizioterápiás megoldásként használható, és a bőrön keresztül kifejtve hatását azonnal rendelkezésre áll. Ebben az esetben az ózon gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és fertőtlenítő hatását használják ki.
 
Alkalmazásával a kéz vagy a láb számára készített fürdő formájában is eredményeket érhetünk el a bőrbetegségek kezelésében. Ózonvizet csak üvegből készült tárolóedényben tartsunk, mivel az ózon a műanyaggal reagál. A készítmény korlátozott ideig tartható el, és hűtőszekrényben, vagy legalábbis hűvös helyen tartandó. Alkalmazása relatíve egyszerű és hatásos.
 
Az oxigénhiányos állapotok terápiájában elért jó eredmények mellett a legfontosabb alkalmazási területek: idő előtti öregedés elleni regenerációs kúrák, fáradtság, kimerültség, keringési gyengeségek alacsony vérnyomással, allergiák, májbetegségek, ízületi gyulladások, herpeszek, ellenálló képesség gyengesége, rákos megbetegedések.
 
A rektális bél-inszuffláció egyre nagyobb jelentőségre tesz szert, mivel hatását az egész szervezetre kiterjedően fejti ki, így alkalmas a nagy sajátvér-kezelés helyettesítésére is. Egy speciális adagolóberendezés kifejlesztésével (gyártó: Hänsler) az alkalmazás nagyon egyszerű. Egy tárolóedénybe ózongázt töltenek, amit aztán egy katéteren keresztül a bélbe vezetnek (applikálnak). Az injekciótól félő felnőttek és gyerekek számára is igazi alternatíva ez az alkalmazási mód a sajátvér-kezelés helyettesítésére. A legújabb kutatási eredmények ugyanolyan hatásokról számolnak be, mint a sajátvér-kezelés esetében. Helyi problémák kezelésére, de az egész szervezetre gyakorolt hatás céljából is alkalmazható.
 
Az ózonterápia legegyszerűbb formáinak egyike a kis sajátvér kezelés. A páciens vénájából 3–5 ml vért vesznek, injekció formájában ózon-oxigén keverékkel egészítik ki, majd intramuszkulárisan visszajuttatják azt a páciens szervezetébe. Ez a terápia különösen alkalmas az ellenálló képesség fokozására, alkalmazása szükség esetén homeopátiás gyógyszerekkel is kombinálható. Különösen jónak bizonyult a fertőzések és allergiák kezelésében, ha alkalmazását homeopátiás antiallergén hatású szerekkel egészítettük ki. A C-vitamin hozzáadása is bevált az általános fertőzésekre való hajlam, a periodikusan visszatérő mandula- és melléküreg-gyulladás, valamint a krónikus bronchitis kezelésében. A betegség súlyosságától és időtartamától függően 10–15 héten át heti egy injekciót alkalmazunk.
 
A nagy sajátvér-kezelés minden bizonnyal a leggyakrabban alkalmazott ózonterápia. Az eljárás a köznyelvben „vérmosás” néven is ismert. A kezeléshez a páciens fekvő testhelyzetet vesz fel, ezt követően 100–200 ml vért vesznek egy speciálisan előkészített üvegbe, amit alvadás gátló szerrel vegyítenek, hogy folyékony maradjon. Ezt követően a vérbe ózon-oxigén keveréket vezetnek, melynek koncentrációját és adagolását a betegség függvényében választják meg. Miután a keveréket az üvegben összeráztuk a vérrel, az ózon azonnal a vörösvérsejtekhez kapcsolódik, és a vér világos pirossá válik. Ezt követően a keveréket cseppinfúzióként a páciens szervezetébe juttatják. A teljes kezelés mintegy 15–20 percig tart.
 
Hasonló kezelés Dr. V. Höveler által a hatvanas években kidolgozott hemoaktiválás, amikor a vért viszont nem oxigénnel habosítják fel, hanem desztillált vízzel, konyhasóoldattal és hidrogén-peroxiddal. Ezt a keveréket összerázzák, majd 15 percen át a hemoaktikvátornak nevezett készülékben UV-fénnyel kezelik. Ezután 5-8 ml-t vesznek ki a vérből, is intramuszkulárisan adják be a betegnek.
 
Több publikáció is megjelent viszont arról, hogy a sajátvér kezelés nyomán leukémia és egyéb malignus elváltozás alakulhat ki. Így a kezelésről megoszlanak a vélemények.
 
Az ózonterápia azonban sok tudós (pl. Den Rasplicka) szerint a megelőzésben (preventív orvoslás) is fontos szerepet játszik. Szerintük a jó időben megkezdett és rendszeres kúrák a kockázati tényezőkkel (magas vérnyomás, magas koleszterin-érték, cukorbetegség, dohányzás, idő előtti öregedési folyamatok) együtt élő pácienseknek döntő jelentőségű segítséget nyújthatnak.
 
•    KQN víz
 
Ez egy ionizált víz, amelyben az oxigén - oldott állapotban ugyan - de stabilan és nagy mennyiségben van jelen. Ennek segítségével lehet oxigénhiányos állapotot (hypoxia) oxigéndús állapottá (hyperoxidáns) átalakítani, mindezt mindféle mellékhatás nélkül. Egy speciális eljárással, a hidrogén és az oxigén kapcsolatának megváltoztatásával, elérhető az, hogy az oxigén stabil legyen a vízben.
 
A KQN víz hagyományos értelemben véve nem ásványvíz, vagy gyógyvíz, hiszen nem tartalmaz ásványi sókat, viszont rendkívül magas oxigéntartalmánál fogva minden élettani folyamatot előnyösen befolyásol.
 
A gyógyvizek igen sok oldott oxigént tartalmaznak, s a fürdés által kiváltott kellemes érzést már a rómaiak is felismerték. A KQN víz még több oldott oxigént tartalmaz, amely stabil, nem buborékos, nem párolog el a kádból.
A KQN pH-ja lúgos. A vízbe merülő emberi test a vízben lévő oldott oxigént diffúzió révén a bőrön és a kapilláris ereken keresztül is felveszi. A testhőmérsékletű kellemes vízben a bőr pórusai megnyílnak, és a KQN oxigén tartalma a bőrön át beáramlik a testbe, közben a víz oxigén tartalma lecsökken, a pH-ja pedig savasodik, így jön létre a gázcsere.
 
A fürdéssel olyan nagy mennyiségű oldott oxigén jut be a szervezetbe, amely semmilyen sport tevékenységgel, fokozott légzéssel nem érhető el. A rövid idő alatt bejutott oldott oxigén a szövetek és a sejtek savasodását is megszünteti. Egy jótékony pH eltolódás zajlik le a szervezetben, amelynek révén beindulnak a normális életfolyamatok. Ennek leglátványosabb tünetei a KQN vízben történő fürdés hatására bekövetkező regeneráció, gyors sebgyógyulás, a daganatos betegek rohamos közérzet javulása, a daganatok méreteinek csökkenése, amely nem más, mint a szervezett saját regenerációs képességének a visszanyerése. Az egészséges szervezetben szinte minden pillanatban keletkeznek hibás, daganatos sejtek, de ezeket az egészséges immunrendszer elpusztítja.
 
A KQN fürdőkúra hatását fokozza a KQN ivókúra, amely biztosítja a szervezet folyadék szükségletét, és amelynek révén a szervezet folyamatos segítséget kap az egészség megőrzésében, megbetegedés esetén a gyors gyógyulásban és regenerációban.
 
A KQN fürdővíz egy hatékony fizioterápiás módszer, amelynek révén oldott stabilis oxigént lehet bejuttatni a szervezetbe, és ezáltal jótékonyan lehet befolyásolni a szervezet normális élettani működését.
 
•    Folyékony stabilizált oxigént tartalmazó víz
 
Hogy megértsük a folyékony stabilizált oxigén lényegét, először érdemes az oxigénterápiák történetét röviden áttekinteni.
 
Az oxigénterápiák története
 
Az oxigén az az elem, ami nélkül nem élünk. Sejtjeink oxidációból nyerik energiájukat. Maga az oxigén több formában fordul elő a természetben:
 
O1 (egy vegyértékű vagy molekuláris oxigén) a legerősebb oxidáns, instabil képviselője az oxigén-családnak, nevezzük még „naszcensz” oxigénnek is. Speciális gépekkel lehet előállítani, a természetben a légkör állandó összetevője. A szöveteket, így a tüdő szöveteit is károsítja, nemcsak a mikrobákat terápiásan ezért nem használjuk.
 
O2 az oxigén leggyakoribb, stabil változata. Az élet alapja, a levegőben és a vízben oldott állapotban egyaránt megtalálható.
 
O3 (ózon) szintén instabil, és nagyon reaktív (oxidatív) oxigénfajta, számos terápiában alkalmazzák. (Az O3 felezési ideje vízben 22 perc.) Mindhárom forma oxidálja (roncsolja) a patogén mikroorganizmusokat.
 
O4 Olasz tudósok néhány éve fedezték fel. Élettani hatása még nem tisztázott, az űrhajózásban üzemanyagként lehet szerepe.
 
Az oxigént (O2) Priestley fedezte fel a merkurioxidnak hevítése révén 1774 aug. 1-én, és ugyanezen évben Scheele is, anélkül, hogy előbbi felfedezéséről tudott volna. Még ezelőtt Hales (1727) és Bayen (1774) is előállították az oxigént, de ennek lényegéről, sajátosságáról azonban sejtelmük sem volt. Az oxigén elnevezést Lavoisier-től kapta, aki azt hitte, hogy ez az elem minden savnak közös alkotó része.
 
Az oxigén (O2) olvadáspontja -218,4 oC, forráspontja -183 oC; az atom moláris tömege15,9994 gramm. A legtöbb kémiai elemmel reakcióba lép (kivéve pl. a nemesgázokat), és exoterm folyamatok során (égés) többek között oxidokat és savakat képez. Az oxidáció tulajdonképpen azzal jár, hogy a reakció másik elemétől (elektron donor) az oxigénmolekula (elektron akceptor) elektron vesz el.
 
Az oxigén fontosságát jelzi, hogy minden élő molekulában előfordul (nitrogén + szén + hidrogén + oxigén = fehérje; szén + hidrogén + oxigén = szénhidrát; hidrogén + oxigén = víz; szénhidrátok + oxigén = energia), és így a test tömegének fő alkotórészei 65 %-át teszi ki.
 
A levegőben az 1900-as évek előtt 32 %-ban, a korai 1900-as években 21 %-ban volt kimutatható, míg a század végére nagyvárosokban 15, iparvárosokban 10 % körüli értékre csökkent. Nem csoda, hogy a tudósok a legtöbb betegséget az oxigénhiánynak tulajdonítják:
 
„A hipoxia vagy a kevés oxigén alapvető oka a degeneratív betegségeknek.” Dr. Steven Levine, "Oxygen Deficiency" Renowned Molecular Biologist
 
„A kapcsolat az oxigénhiány és a betegségek között ma már biztosan megállapítható.” Dr. W. Spencer Way, Journal of the American Associates of Physicians
 
„Minden krónikus fájdalom, szenvedés és betegség oka a sejtek csökkent oxigénszintje.” Dr. Arthur C. Guyton (MD) The Textbook of Medical Physiology.
 
A modern oxigénterápiák megkezdését 1896-hoz kötjük, amikor Nikola Tesla, horvát elektromérnök és feltaláló megalkotta az első ózongenerátort. Hasonló készülékeket alkalmaznak manapság az ivóvíz tisztítására, de különböző betegségek kezelését is végzik ilyen eszközökkel a mai napig világszerte.
 
1902-ben J. H. Clarke ózonizált vízzel (Oxigenium) történő sikeres kezeléseket végzett vérszegénységben, rákban, influenzában, cukorbetegségben, morfin- és sztrihnin-mérgezésben (Dictionary of Practical Materia Medica, London)
 
1912-ben védjegyeztették a hidrogén-peroxidot (oxigenizált víz), amely két atom hidrogént és két atom oxigént tartalmaz (H2O2), és a mai napig igen sokrétű alkalmazási területe ismert a gyógyászatban is.
 
A folyékony stabilizált oxigén ötlete még a hidrogén-peroxid és az ózonizált víz feltalálása idején felvetődött, hiszen azokhoz képest a kétmolekulájú oxigén veszélytelenebbnek tűnt. Ez az az anyag, amire felfigyeltek a tudósok már a XIX. század végén, ami elöli szabad levegőn a csírákat.
 
1929-ben Dr. Moises de Guevarra készített először olyan oldatot, amelynek oxigéntartalma többszöröse volt a szokásos, oldható formánál, és stabilizált oxigénnek nevezte. Ez a név ma is nagyon találó: a stabil O2-molekulát hordoz egy stabil, magas oxigén tartalmú elektrolit-oldat.
 
1971-ben Dr. LaMar az elfeledett folyékony stabilizált oxigént először alkalmazta a vér oxigénszintjének emelésére. Ezután az oldat használatát Dr. William F. Koch M.D., Ph.D. vezette be a NASA űrkutató programjában. Tudósok csoportja nyolc évig dolgozott az oxigén vízmolekulákhoz történő kötésének egyedi megvalósításán. Dr. David Holden, a biokémia diplomatája szerint: „A stabilizált oxigén igen kis dózisban is elpusztítja az ismert és ismeretlen mikroorganizmusokat, miközben ártalmatlan a kísérleti állatokra. Lehetséges, hogy alkalmas az asztronauták által visszahozott vagy behurcolt „idegen” csírák ártalmatlanná tételére.”
 
A különleges oldatot ma is sokan összekeverik a hidrogén-peroxiddal, amihez pedig semmi köze.
 
Hogy mégsem olyan egyszerű a dolog, jelzi, hogy kétféle folyékony stabilizált oxigén oldat létezik, attól függően, a kiindulás alapja sós vagy édesvíz. Előbbit tengervízből, az utóbbit kristálytiszta forrásvízből készítik. Szokás még a klórbázisú és vízbázisú elnevezést is használni, amely arra utal, hogy a tengervíz eredetűben marad klór, míg a másikban nincs.
 
A vízbázisú folyékony stabilizált oxigén különleges módszerrel készül, mégpedig úgy, hogy biomasszát használnak az oxigén atomok és a víz molekulák összekötéséhez. Az stabil oxigén az első és egyetlen biológiai oxigénforrás.
 
A víz, ami az ilyen stabilizált oxigén előállításához szükséges, egy természetes forrásból fakad, és rozsdamentes acél konténerben kerül a gyártóhoz, ahol tesztelik, több lépésben tisztítják (pl. szűrik), utraviola fénnyel kezelik, és ózonnal dúsítják. A tisztítási folyamat befejeztével újból ellenőrzik a minőségét. A stabilizált oxigént teljesen steril környezetben, túlnyomásos szobában készítik, hogy a por ne juthasson be.
 
A folyékony stabilizált oxigén fagyás- és forráspontja jóval magasabb, mint a csapvízé vagy desztillált vízé – ami egy újabb bizonyítéka a megváltozott formájú stabilizált oxigénnek, vagyis további oxigén atomoknak.
 
Hogy a stabilizált oxigén mennyiségét csökkentsék, felforralták azt, majd megismételték a tesztet. A vizsgálat azt mutatta, hogy a stabilizált oxigén egy megbízható és állandó oxigénforrás, tárolási ideje négy év.
 
A vízbázisú folyékony stabilizált oxigén egy friss, tiszta ízű táplálék-kiegészítő, a szokásosnál hosszabb szavatossági idővel. Nem kapcsolódik különböző sókhoz.
 
A legtöbb oxigén kiegészítő azonban klórbázisú, így tartalmaz oxiklorint vagy hipocloridot ahhoz, hogy az oxigén molekulákat megkösse. Sajnos, általában ezek magas koncentrátumban tartalmaznak kloritokat, klorin dioxint (ClO2) és klorátokat (ClO3). Bizonyított, hogy ezek a vegyi anyagok felbomlanak, O2-t szabadítanak fel, amikor működésbe lépnek a gyomor hidrogénkloridjával (HCl). A víztisztító és fertőtlenítőszerek zöme is ilyen anyagot tartalmaz. Ezeknek a termékeknek rövid a tárolási idejük, és kellemetlen az ízük. (Ráadásul a hosszú távon jelentkező összeadódó hatások még nem ismertek.)
 
Az alkotórészek: víz és nátriumklorid (konyhasó). Miért klorid? Mert nagyon jó oxigénszállító. A klór négy O atomot tud megkötni éppúgy, mint a vérben lévő hemoglobin „hem” molekulája. A klorit klórból és oxigén molekulákból áll (ClO4-), és nagyon erős negatív töltéssel rendelkezik.
 
A gyártási folyamat ugyanolyan konyhasóval kezdődik, mint amilyet az infúziókban is használnak, s amit az Észak Atlanti-óceánból nyernek. Ami ezután történik a gyártásban, az szigorúan titkos, kivéve, hogy tudjuk, speciális elektrolízist alkalmaznak. A végeredmény figyelemre méltó: nagyon magas oxigénkoncentrációjú, lúgos oldatot hoznak létre, melynek elenyésző a klór és nátriumtartalma. A bravúros technika terméke a folyékony stabilizált oxigén, s méltán nevezik a kvantumfizika áttörésének.
 
A csapvíz oxigén tartalma kb. 5-7 pm, a folyó vizekben kb. 10 ppm található, míg a kereskedelemben forgalmazott vízbázisú stabilizált oxigén 24%-ot, vagyis 240.000 ppm-t, a klórbázisú 1,2%-ot, azaz 12.000 ppm oxigént tartalmaz.
 
A vízbázisú stabilizált oxigén pH stabil. Más só (klorid) alapú oxigén kiegészítők pH értéke 10.0 vagy magasabb, ami már marónak nevezhető. Ez az oka annak, hogy míg a korábbi, vizes bázisú OxyMaxot akár töményen is lehetett inni, sőt szembe cseppenteni, az új oldatot tilos! A testben a folyékony stabilizált oxigén klórbázisú összetevőinek megemésztéséhez magasabb HCl (gyomorsav) kell azért, hogy a só molekulák lebomoljanak, és oxigén szabaduljon fel.
 
A stabilizált oxigént úgy tervezték, hogy a sejtenzimek fel tudják bontani a kötést, és fel tudják szabadítani a szükséges oxigént.
 
A folyékony stabilizált oxigén az üvegben tehát igen lúgos, és nagyon stabil, de csak addig, míg a gyomorsavval nem érintkezik. Ha vízben feloldjuk, a pH 12-13-as értéke gyorsan lecsökken pH 8,6-ra. Ez a változás kiválasztja a klór ionokat a kloritból (ClO4), és stabil oxigén (O2) válik le a molekuláról. A keletkező klór iont a szervezet felhasználja számos enzimben, melyek a sejtek oxidációját segítik. Egy kevés klórdioxid (ClO2) molekula is felszabadul. Ez az a reakció, amely elpusztítja a mikrobákat.
 
Amikor a stabilizált oxigént lenyeljük, keveredik a gyomorsavval, ami pH 3-4 értékű. A reakció ezért itt még erősebben zajlik le, és még több molekuláris oxigén (O2) és klorid valamint klórdioxid keletkezik. Így nemcsak nagy mennyiségű, energiát adó oxigén jut a keringés segítségével a véráramba, hanem a specifikus reakció vírusokat, baktériumokat és egysejtűeket ölő vegyületeket is eredményez.
 
Dr. Arthur Guyton kutatása felfedte, hogy az oxigén hogyan áramlik ki a vörös vérsejtekből a plazmába, ami továbbszállítja azt a sejteknek felhasználásra. A sejtek aztán visszaszállítják a CO2-t a plazmába, ahonnan elszállítódik a vörös vértestekhez. A plazma kb. 1% oldott oxigént tartalmaz, míg a vér és a hemoglobin szállítja a maradék 99%-t.
 
Tudományosan bizonyított, hogy az oldott oxigén a folyadékból már a nyelv alól felszívódik a véráramba, és gyomorból is bejut a vérplazmába. Dr. James Aker kvantumfizikus azt találta: emelkedett oxigénszint mutatható ki a véráramban két percen belül a nyelv alá csöppentéskor. Ez az oxigén a vérplazmában is oldódni képes, nemcsak a hemoglobin köti meg, így olyan helyekre is eljut, ahová a szűkületek, elzáródások miatt a vörösvértestek nem tudnák elszállítani.
 
A Suntory International of Japan kutatólaboratóriuma bizonyította, hogy összefüggés mutatható ki a stabilizált oxigén alkalmazása és az artériás vér emelkedett oxigénszintje között. A Duke University tanulmánya (1996) tisztázta a vér direkt oxigén-szállítását a szövetekbe. Eszerint az oxigén akkor is eljut a sejtekhez, ha nem a tüdőn keresztül jut be a szervezetbe, hanem akkor is, ha lenyeljük.
 
Amikor az O2 felszívódik – mind a nyelv alól, mind a gyomorból – közvetlenül a véráramba jut a vérplazmában oldva. Első útja a májba vezet (a vena portae-n keresztül). A máj főbb funkciói: a méregtelenítés (gyógyszerek, mérgek stb.), a cukorképzés, a hormonképzés és az immunfehérjék képzése fokozódnak a folyékony stabilizált oxigén bevitele hatására.  A stabilizált oxigén gyors és látványos hatásának a magyarázata, hogy ilyen koncentrált oxigént ezen az úton csak magzati életünkben kaptunk!
 
A folyékony stabilizált oxigén fogyasztásakor az oxigén-felhasználás teljesen összhangban van más táplálékok hasznosulásával, sőt úgy tűnik, növeli a vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak és gyógynövények felszívódását és beépülését olyannyira, hogy a tényleges bevitel csökkenthető, de a jótékony hatásai így is érezhetők. Például megnövekedett energia, jobb erőnlét, jobb koncentráló képesség, gyorsabb gyógyulás, jobb keringés, a visszér csökkenése, simább bőr és gyorsabb regenerálódás a testmozgás után.
 
A folyékony stabilizált oxigén egy külsőleg (fertőtlenítésre) is jól felhasználható termék. A Baylor Research Foundation jelentésében az olvasható, hogy a folyékony stabilizált oxigén sikeresen elpusztított számos fajta anaerob baktériumot, (Staphylococcusok, Streptococcusok, Giardia Lamblia, Salmonella, Escherichia coli, Candida albicans). Meglepő tulajdonsága, hogy belsőleg alkalmazva a microaerophil tejsavbaktériumokra nincs negatív hatással, melyet a tudósok azzal magyaráznak, hogy a velünk szimbiózisban élő mikrobák a szervezet saját termelésű oxigéngyökeitől sem károsodnak oly mértékben, mint a patogének.
 
A folyékony stabilizált oxigént az alábbi problémákra alkalmazva sikereket érünk el használatával:
 
•    Bőrfertőzések (akne, sebek, genitális terület)
•    Szájüreg (herpesz, afta, fertőzések)
•    Gyomor (fekély – Helicobacter pylori)
•    Bélfertőzések (gyulladások, gázosodás)
•    Máj (cukorképzés, vércukorszint)
•    Hormonképzési zavarok
•    Méregtelenítés
•    Immungyengeség
•    Szív (segít anginás rohamban)
•    „Lyukas szív” (septum defectus) betegségek
•    Magas vérnyomás
•    Érszűkület
•    Vesebetegségek, vesekő
•    Asztma és tüdőbetegségek
•    Agyi keringési zavar
•    Izommunka, sport
•    Rákmegelőzés
•    Rákos betegek kiegészítő kezelése
 
Különleges alkalmazási területei:
 
•    Álmatlanság, alvászavar
•    Vizsgaidőszak
•    Éberség fokozása
•    Testi erő fokozása
•    Aktív sportok, izomláz
•    Izületi és izomfájdalmak
•    Depresszió
•    Memóriazavar
•    Alzheimer-betegség
•    Kimerültség
•    Energiafeltöltés
•    Sejtanyagcsere fokozása
•    Antibiotikum helyett
•    Influenza és egyéb parazita fertőzések
•    Tartósítóként kozmetikumokba keverve
•    Ráncok ellen
 
Használhatjuk inhalálásra, orr- és szemcseppbe. Fogmosás után tisztítsuk ki szájüregünket stabilizált oxigénes vízzel! Tartsuk benn az oldatot legalább 30 másodpercig, s csak utána köpjük ki! (Le is nyelhetjük.) Ezután ne öblítsünk, ne igyunk vizet, és ne együnk legalább 30 percig!
 
A stabilizált oxigént háziállatoknak is adhatjuk. Jó számukra is antibiotikum helyett, segít megőrizni egészségüket és fokozza energiájukat.
 
Tegyen 20 csepp stabilizált oxigént 1 liter vízbe (nem kell, hogy steril legyen!), várjon 25 másodpercig, és biztonsággal ihatja.
 
Bepermetezhetjük vele a zöldségeket, gyümölcsöket, a tenger gyümölcseit, halat vagy sertéshúst, mert segít megakadályozni a baktériumok megtelepedését. Adhatunk stabilizált oxigént a tejhez és tejtermékekhez, tovább eltarthatók.
 
Spray formájában a lakásban tartott növények permetezésére is alkalmas, természetes, nem toxikus.
 
A folyékony stabilizált oxigén természetes fertőtlenítőszerként használható fertőzött karmolások, vágások, kis sebek, égések esetén.
 
Néhány egyszerű kísérlet, amely a (régi) folyékony stabilizált oxigén különös viselkedését igazolja:

Erősen negatív töltésű oldat.
A palack belső oldalán keletkező pára mindig követi az északi pólust.
Erős aurája van az egész palacknak.
Az oxigén magas hőmérsékleten is oldatban marad. (Nem lehet mikrohullámú sütőben forralni.)
Az oldat lúgos, pH 10-12.
Megszünteti a szódában és a kólában a buborékokat.
Folyékony stabilizált oxigén elfogyasztása után a mikroszkóp alatt igazolható, hogy a pénztekercs képződésre hajlamos vörösvértestek ismét szétválnak egymástól.
A folyékony stabilizált oxigénes oldat elfogyasztása után kb. 10 perccel fokozódik a sportteljesítmény.
 
Ha össze akarjuk foglalni a folyékony stabilizált oxigén előnyeit a különféle vizek, víztisztítók és oxigénpótlók működésének tükrében, elmondhatjuk, hogy ez a legkényelmesebb, legbiztonságosabb, legsokoldalúbb és egyben a leghatékonyabb mind élettani, mind financiális értelemben. Az egészséges vagy éppen beteg ember kockázat nélkül, egyszerűen tudja alkalmazni a legkülönfélébb problémák, kórállapotok megoldására illetve az egészség megőrzésére.
 
Hatásában egyesíti az oxigénpótlást és a vízzel történő méregtelenítést, a szervezet elsavasodásának (hidrogén vagy proton túlsúlyának) korrekciójára alkalmazott lúgosítást. Az általa nyújtott elektrontöbblet negatív töltést kölcsönöz a szervezetnek, így segítve a szabadgyökök kialakulásának gátlását, azok lekötését; a kristályosodás – a kőképződés – és a daganatok kialakulásának féken tartását; a patogén mikrobák szaporodását is gátolva. Azaz egyedülálló módon, komplexen biztosítja az egészség megóvását, illetve helyreállítását.
 
A folyékony stabilizált oxigén alkalmazása maradéktalanul kielégíti a „Nil nocere!” elvét, mivel használata nem jár semmiféle kockázattal: nem kell vénába adni – nincs embólia veszély, nem kell izomba adni – nincs hematológiai kockázat, nem kell inszufflálni – nincs kellemetlen érzés, nem fürdőként használatos – így nem vész kárba az oldat, a stabil oxigén nem roncsoló, naszcensz oxigén, mint az ózon- és hidrogén-peroxid terápiánál.
 
                                                                         
                                                                             Dr. Kohán József
Felhasznált irodalom:
 
1.    Prof. Dr. Szedlák-Vadócz Valéria: A stabilizált oxigén hatásai. Nutrition & Health, 2002.
2.    Tenney, Louise. Encyclopedia of Natural Remedies. Woodland publishing Inc., Pleasant Grove, Utah, 1995.
3.    McCance L. Kathryn, Huether E. Sue. Pathophysiology. The Biologic Basis for Disease in Adults and Children. 3rd Ed. Mosby, St.Louis, 1998.
4.    Smith H. Loyd, Thier O. Samuel. Pathophysiology. The Biological Principles of Disease. 2nd Ed. W.B. Saunders Company, Philadelphia, 1985.
5.    Roitt Ivan, Brostoff Jonathan, Male David. Immunology. 4th Ed. Mosby, London, 1996.
6.    Kaufman E. Chris, McKee A Patrick. Essentials of Pathophysiology. 1st Ed. Little and Brown Company Inc., Boston 1996.
7.    McPhee J. Stephen, Lingappa R. Vishwanath, Ganong F. William, Lange D. Jack. Pathophysiology of Disease. An Itroduction to Clinical Medicine. 2nd Ed. Appleton and Lange, Stamford, Connecticut, 1997.
8.    Widmer N.D.. The Powerful Healing Properties of Aerobic Oxygen. DMA Worldwide Health Subsidery of Presbury and Company, Blackbrook Farm House, Leicestershire, 2000.
9.    Makela, Riejo. Living Cells Are Electromagnetic Units. Earthpulse Flashpoints, Series 1 No 1. Copyright by Earthpulse Press, 1996-1999.
10.    Swaddle, T. W., Salerno, J., Tregloan, P. A.: Aqueous Aluminates, Silicates, and Aluminosilicates, Chem. Soc. Rew. 1994, 319-325
11.    Szalay Tibor: Mikor víz a víz? Természet Világa, 136, (6), 253 (1999)
12.    Takehiko Takahashi: Solar-Hydrogen Energy Systems, Chapter 3 Water Electrolysis (1979), pp. 35-58 (l. Chemical Abstract 92: 205807q)
13.    Szalay Tibor: Vízből vizet - haszonnal: a durranógáz-elem, Élet és Tudomány, 1983, (43), 1354
14.    Akadémiai kislexikon, Akadémiai Kiadó, Budapest, 1990, 2. kötet, 438. oldal
15.    Bockris, J. O' M., Drazic, D. M.: Electrochemical Science, Taylor & Francis LTD, London, 1972
16.    Bockris, J. O' M, Shahed, U. M.: Surface Electrochemistry, A molecular level approach, Plenum Press, N. Y., London, 1993
17.    Dr. Velegi István: Fertőtlenítés. Tiszta Tér Technológia, 2006
18.    Masaru Emoto: Message from Water, 1994
19.    Dr. Molnár György: A víz, mint biológiai memória. dr.molnar. hazipatika.net, 2006
20.    Hunkár Béla: A víz, mint gyógyító anyag. Technika kisenciklopédia, 2006.
21.    Csatlósné Józsa Gyöngyi: KQN ivókúra az egészséges testi és szellemi frissességért. Medincal Info Media, 2005
22.    Apparatus For Producing Ozone. USA Patent number 568177, September 22nd 1896.
23.    Pressman Saul. Oxygen, Ozone and Medicine. Plasmafire International. 7186-205 St., Langley, BC, Canada, V2Y 1T1. 1995.
24.    Pressman Saul. The History Of Medical Ozone. Plasmafire International. 7186-205 St., Langley, BC, Canada, V2Y 1T1. 1995.
25.    Blass FM Eugene. Oxygen Therapy Blass: Its Development into a Complete Uniform Treatment of Disease. Oxidation News. International Association For Oxygen Therapy, Priest River, ID, USA 1(1): 3. 1990.
26.    Hudson Peter. The Aerobic Oxygen Handbook. Mayfair Publishing. PO Box 860, Eastbourne, East Sussex, BN20 7DJ. ISBN 1 898572-00-4. pp5,16, 45, 86, 87. 1997.
27.    Urchell, Finney et al. Treatment of Arteriosclerotic Obstructive Cerebrovascular Disease with Hydrogen Peroxide. Vascular Surgery. 1(2): 77-81. June 1967.
28.    Warburg Otto. The Prime Cause and Prevention of Cancer. Germany. pp6-7. 1966.
29.    Warburg Otto. On The Origin of Cancer Cells. Science. 123 (3191): 309-314. 1956.
30.    An interview given by Gordon Steward to Suzanne Hotston September 1999.
31.    An interview given by Lin Clarke to Suzanne Hotston September 1999.
32.    John Heinerman, Ph.D. Proving The Existence Of Elemental Oxygen In A Liquid Nutritional Product ("Vitamin O") Through Blood Gas Analyses Of Therapy/Placebo-Supplemented Hutterites. 1999.
33.    John Heinerman, Ph.D. Electrically-activated oxygen `Vitamin O' supplementation selectively improves energy efficiency in Hutterites demonstrating classic symptoms of chronic fatigue syndrome. 2001. 01.23.
34.    Dr. Zajkás Gábor: Emésztőrendszeri panaszok, betegségek és a gyógyvizek (Medicus Anonymus, 2000/11., VIII. évf. 11. szám)
35.    Dr. Zajkás Gábor: Gyógyvizek szerepe emésztőrendszeri panaszok és betegségek kezelésében (Komplementer Medicina, 2003. VII. évf. 1-2. szám)

Bevásárlókosár

Hírlevél
Webáruház

0.041 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók
lábléc