gerzsohaz webáruház, webshop


webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Kategóriák

Partnereink

Termék ajánló

Üdvözöljük!
 FIGYELEM! Oldalunk átköltözött a www.gerzsohaz.hu oldalra, teljes termékválasztékunk és a készleten lévő termékeket ott frissítjük! Kérjük látogasson oda! Köszönjük!


A gyermek megszületésétől 14 éves koráig fantasztikus fejlődésen megy keresztül. Ennek során átlagosan tizenötször vált ruhaméretet, nyolcszor cseréli le a legkedveltebb játékait, és számtalan kiegészítőt használ.
Egy fiúgyermeknek háromszor-ötször annyi ruhaneműje lehet, mint az édesapjának, egy lánygyermek - a cipők kivételével - minimum versenyben van az édesanyjával a ruhái mennyiségét illetően.
A kereskedelem pontosan tisztában van azzal, a szülők erejükhöz mérten és azon felül mindent meg szeretnének adni gyermekeiknek.
A Gerzsóházat gyakorló szülőként terveztük meg, és hoztuk létre. A "jó minőséget kedvező áron" kötelező feladatára a következő megoldást találtuk:
  • Minőségi alapanyagokból dolgozó, hagyományokkal rendelkező, nyugat-európai és magyar gyártókat kutattunk fel.
  • Olyan gyártókkal szerződünk, amelyek valami eredetit, divatosat és tartósat készítenek, így a távol-keleti dömpingtermékeknél, vagy a kereskedelmi láncok saját márkás termékeinél jobb minőségű és egyedibb árukészletet kínálhatunk.
  • A beszerzéseink közvetlenül a gyártótól történnek, a nagykereskedelmi láncok mellőzésével. Ezt az árelőnyt a vásárlóink felé érvényesítjük.
  • A használati tárgyként beszerzett termékeket először az életkorban megfelelő gyermekek kezére adjuk, valamint gyűjtjük és értékeljük vevőink visszajelzését a forgalmazott termékeinkről. Tapasztalatainkat a beszerzések során érvényesítjük.

A webáruházzal párhuzamosan bolthelyi értékesítést is végzünk. A webáruházban kapható termékek a boltban szintén megvásárolhatók azonos áron. A boltban ezen felül lehetőség van a termékek megtekintésére, próbájára, konzultációra és tanácsadásra.
Az új ruházati termékek mellett hangsúlyosan megjelenik kínálatunkban a valóban krém minőségű használt ruházat. A használt ruhák Olaszországból és Angliából származó márkás termékek, sérülés- és szennyeződés mentesek. A ruhákat a boltban kerülés előtt többszörösen átválogattuk, ellenőriztük, lemértük és lefényképeztük, így minden darab egyedi figyelemben részesült.
Új ruházati termékeink a Disney, a Mikka, és a Prénatal kínálatára épülnek, a termékeken a mesecsatornák kedvenc mesefigurái, mesehősei elevenednek meg. Hamarosan a Brums és a Jacky baby termékeivel bővítjük palettánkat.
Krém minőségű használt ruháink gerincét a teljesség igénye nélkül a Brums,a Prénatal, az Original Marines, az Oviesse, a Zara Kids, a Fruit of the Loom, a H&M, a Nike és a Benetton alkotják.
A kiegészítők között kedvező áron megtalálhatók az AVON gyermek termékei.
Jó böngészést kívánunk webáruházunkban, és szeretettel várunk üzletünkben!


Újdonságainkból
gerzsohaz 00951
Harisnya (86/98)
 Harisnya 86/98-as méretben. Anyagösszetétel: 95% pamut, 5% elasztán. Forgalmazó: Maranox Trade.  Cikkszám:...
bruttó 990 Ft 
gerzsohaz 00940
Verdás széldzseki (128)
 Verdás vízlepergetős széldzseki 128 méretben.  Anyagösszetétel: kívül: 100% poliészter, belül: 100% pamut. ...
bruttó 5.490 Ft 
gerzsohaz 00933
Hello Kitty dzseki (110, 128)
 Hello Kitty piros színű dzseki 110, 128-as méretekben.  Anyagösszetétel: kívül: 100% pamut, bélés: 100% poli...
bruttó 3.990 Ft 


Bevásárlókosár

Hírlevél
Webáruház bérlés és készítés

0.0778 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc