Biztonság - egyenlő a nyugalommalEgy jó webáruházra mindig lehet számítani, neked dolgozik folyamatosan. Ehhez nem csak egy jó szoftverre van szükség, hanem egy rendkívül karbantartott és megbízható technikai háttérre. Összes szerverünk a legfrissebb szoftverekkel van felszerelve, és villámgyors SSD meghajtókkal.
Napi biztonsági mentésA webáruházak összes tartalmáról napi biztonsági mentés készül. Akár önhibájából vagy azon kívül szükséges valaminek a pótlása, könnyedén megtehető.
SSL tanúsítványÜzleted biztonságos csatornát is használhat, zöld lakattal, mely már szinte elengedhetetlen feltétel.
min. 99,6%-os rendelkezésre állásSzolgáltatási szerződésünkben minimum 99,6%-os rendelkezésre állást garantálunk! Fontos megjegyezni, hogy ennek ellenére 2019-ben szervereink 99,986%-ot értek el.
Folyamatos fejlesztésekNem csak saját szoftverünket fejlesztjük és adunk át újdonságokat hetente, hanem szervereink hardveres és szoftveres háttere is folyamatosan lépést tart az elvárásokkal.


Indítsd el saját vállalkozásodat még ma!Fedezd fel a bolthely webáruházaiban rejlő lehetőségeket és hozd ki a maximumot online eladásaidból!Bolthely.hu

© 2005-2022

közösség

bolthely blog
facebook


üzenet küldése | ászf | adatvédelem