Kedvezmények - vásárlóid öröméreAz eladott termékek számának, az átlagos kosárérték, valamint az újravásárlási arány növelése talán a három legfontosabb pont egy növekedni akaró webáruháznak. A bolthely jópár megoldást kínál, mellyel tovább növelhető a bevétel! Az adminisztrációs felületen bármikor változtathatod a feltételeket, így tesztelve a különböző megoldások hatékonyságát.
MennyiségreTermékeidhez külön-külön állapíthatsz meg mennyiségi kedvezményeket, mellyel ösztönözheti a vásárlót egyszerre több darab vásárlására.
Kosár értéke szerint


A rendelés végső összegéhez, vagy a rendelésben található termékek számához is adhatsz kedvezményt. Ezek lehetnek ingyenes szállítás, kupon, fix összeg, vagy százalékos engedmény. Tökéletes fegyverek az átlagos kosárérték növeléséhez!
KuponokA felhasználói fiókokhoz tartozik kupon egyenleg, mely növekedhet a regisztráció létrejöttekor, vagy vásárlás után. Szabályozható, hogy a kupon egyenleg milyen összegtől használható fel, ill. generálódjon-e az akciós termékek árából is.
Promóciós kódok


Létrehozhatsz tetszőleges kódokat, melyeket ha a vásárló ismer és megad a rendelés véglegesítésénél, különböző kedvezményekben részesülhet. Az engedmény vonatkozhat a kosár teljes tartalmára, vagy kifejezetten termékekre is.


Indítsd el saját vállalkozásodat még ma!Fedezd fel a bolthely webáruházaiban rejlő lehetőségeket és hozd ki a maximumot online eladásaidból!Bolthely.hu

© 2005-2024

közösség

bolthely blog
facebook


üzenet küldése | ászf | adatvédelem