ReferenciákTöbb mint 18 éve foglalkozunk webáruházakkal, közel 1500 ügyfélnek segítettünk az indulásban.csokikorzo.hu webáruház

csokikorzo.hu


"Webáruházunk mindig elől szerepel a keresésekben, ami hatalmas előny az erős konkurencia jelenléte mellett. Az adminisztrációs felületet könnyű szerkeszteni, sok lehetőséget kínál a termék bemutatására. A webshopunk megjelenése visszajelzések alapján modern és könnyen átlátható, okostelefonról/tabletről/laptopról egyaránt jól kezelhető."

webáruház készítés ügyfelünk
Takács Evelyn
https://csokikorzo.hu

markadiszkont.hu


"A Bolthely.hu egy évtizedes háttérmunkája nélkül nem lett volna lehetséges az a piaci siker, amit elértünk. Kérdéseinkre gyors, hatékony válaszokat adnak és nem utolsósorban termékeinket rövid idő alatt a Google első oldalára repítik!

Kiemelném, hogy külön kérés nélkül, évről-évre jelentősen fejlesztik a webáruházat, felhasználva a legkorszerűbb online megoldásokat. Azt hiszem, ennyi idő után kimondhatjuk; jól döntöttünk, hogy annak idején őket választottuk!"


Puskás László - https://markadiszkont.hu
markadiszkont.hu webáruház
szerszamwebshop.hu webáruház

szerszamwebshop.hu


"Nagyon jól döntöttem, amikor a Bolthely.hu-nál nyitottam meg webáruházamat. Kezdő netes vállalkozóként szinte semmit nem tudtam a e-kereskedésről, de a Bolthely.hu segített minden apró részletet kidolgozásában, a csapat nagyon segítőkész és nem utolsó sorban profi a szoftver. Köszönöm a lehetőséget és további sok sikert kívánok!"

gasztroazis.hu


"Egy pillanatig sem bántam meg, hogy a bolthely.hu-t választottam. Az első pillanattól kezdve kezelése egyszerű, működése áttekinthető, érthető. Minden megkeresésemre, gyors és hozzáértő választ kapok. Nem csak én, de partnereim is nagy elégedettséggel használják webshopom. A vevőim visszajelzése jó, elégedettek a látottakkal, és nekem ez a legfontosabb!"

Donkó Attila - https://gasztroazis.hu
gasztroazis.hu webáruház
izzocenter.hu webáruház

izzocenter.hu


"Nagyon jól döntöttem, amikor a bolthely webáruház megoldását választottam. Nagyon rugalmasan és gyorsan kezelik a felmerülő kérdéseket és igényeket. Könnyen, egyszerűen kezelhető az adminisztráció. Csak jó dolgokat tudok elmondani róla. "

Szabó Ervin - https://izzocenter.hu

muanyagkereskedes.hu


"Számomra nagy megnyugvás, hogy ha bármi kérdés merül fel pár órán belül választ kapok - és mindezt díjtalanul és udvariasan teszik.

Örülök, hogy a bolthely.hu-t választottam!"


Vass Tibor István - https://muanyagkereskedes.hu
muanyagkereskedes.hu webáruház
mikroshop.bolt.hu webáruház

mikroshop.bolt.hu


"Programozó vagyok. A bolthely.hu webáruház-rendszere kezes és felhasználóbarát, olyan, mint ha magam írtam volna. A kereső-optimalizási algoritmusa szenzációs, pár nap alatt fel lehet jutni a Google élére. Még az abszolut laikus felhasználó is képes segítség nélkül saját maga feltölteni, adminisztrálni, kezelni, egyszóval üzemeltetni a webáruházát. Az ügyfélszolgálat gyors, segítőkész, példa lehetne sok-sok multinak. Csak így tovább!"

Morris Pedro - https://mikroshop.bolt.huIndítsd el saját vállalkozásodat még ma!Fedezd fel a bolthely webáruházaiban rejlő lehetőségeket és hozd ki a maximumot online eladásaidból!Bolthely.hu

© 2005-2023

közösség

bolthely blog
facebook


üzenet küldése | ászf | adatvédelem