ReferenciákTöbb mint 16 éve foglalkozunk webáruházakkal, közel 1500 ügyfélnek segítettünk az indulásban.yllango.com webáruház

yllango.com


"A bolthely.hu tökéletes választásnak bizonyult kézműves termékeim értékesítéséhez. Egyedi megjelenésű, felhasználóbarát webshoppal képviselhetem márkámat."

webáruház készítés ügyfelünk
Horváth-Fehér Ágnes
https://yllango.com

markadiszkont.hu


"A Bolthely.hu egy évtizedes háttérmunkája nélkül nem lett volna lehetséges az a piaci siker, amit elértünk. Kérdéseinkre gyors, hatékony válaszokat adnak és nem utolsósorban termékeinket rövid idő alatt a Google első oldalára repítik!

Kiemelném, hogy külön kérés nélkül, évről-évre jelentősen fejlesztik a webáruházat, felhasználva a legkorszerűbb online megoldásokat. Azt hiszem, ennyi idő után kimondhatjuk; jól döntöttünk, hogy annak idején őket választottuk!"


Puskás László - https://markadiszkont.hu
markadiszkont.hu webáruház
szerszamwebshop.hu webáruház

szerszamwebshop.hu


"Nagyon jól döntöttem, amikor a Bolthely.hu-nál nyitottam meg webáruházamat. Kezdő netes vállalkozóként szinte semmit nem tudtam a e-kereskedésről, de a Bolthely.hu segített minden apró részletet kidolgozásában, a csapat nagyon segítőkész és nem utolsó sorban profi a szoftver. Köszönöm a lehetőséget és további sok sikert kívánok!"

gasztroazis.hu


"Egy pillanatig sem bántam meg, hogy a bolthely.hu-t választottam. Az első pillanattól kezdve kezelése egyszerű, működése áttekinthető, érthető. Minden megkeresésemre, gyors és hozzáértő választ kapok. Nem csak én, de partnereim is nagy elégedettséggel használják webshopom. A vevőim visszajelzése jó, elégedettek a látottakkal, és nekem ez a legfontosabb!"

Donkó Attila - https://gasztroazis.hu
gasztroazis.hu webáruház
mikroshop.bolt.hu webáruház

mikroshop.bolt.hu


"Programozó vagyok. A bolthely.hu webáruház-rendszere kezes és felhasználóbarát, olyan, mint ha magam írtam volna. A kereső-optimalizási algoritmusa szenzációs, pár nap alatt fel lehet jutni a Google élére. Még az abszolut laikus felhasználó is képes segítség nélkül saját maga feltölteni, adminisztrálni, kezelni, egyszóval üzemeltetni a webáruházát. Az ügyfélszolgálat gyors, segítőkész, példa lehetne sok-sok multinak. Csak így tovább!"

Morris Pedro - https://mikroshop.bolt.huIndítsd el saját vállalkozásodat még ma!Fedezd fel a bolthely webáruházaiban rejlő lehetőségeket és hozd ki a maximumot online eladásaidból!Bolthely.hu

© 2005-2021

közösség

bolthely blog
facebook


üzenet küldése | ászf | adatvédelem