Partnerek


Webáruház bérlés megoldásunkkal több olyan lehetőséget azonnal aktiválhat, melyet mi már előkészítettünk ismert szolgáltatókkal, így megkíméli magát ezen integrációk magas költségétől.

Fuvar.hu összeköttetés Pactic.hu összeköttetés

Szállítás


A versenyképesség egyik fontos feltétele a gyorsaság; vásárlói mielőbb szeretnénk kezükhöz kapni rendeléseiket. Ebben segítségére lesz, hogy a főbb szállítmányozási szolgáltatások integrálva vannak webáruházába.
Termékmegosztók


Ahhoz, hogy a felhasználók minél több helyen találkozzanak termékünkkel, érdemes olyan termékmegosztó oldalakon is jelen lenni, amelyekről gyorsan eljuthatnak vevőink a webáruházunkba.
Mindössze pár kattintás, és meg is jelenhetsz a partner portálokon!
arukereso.hu logo arukereso.hu logo argep.hu logo vatera logo arkozpont logo olcso.hu logo shopmania logo shopmania logo shopmania logo
Egyszerű online fizetés


A fogyasztók igényeire reagálva, a modern webáruházak elengedhetetlen ismérve lett az elektronikus fizetést lebonyolító szolgáltatás megléte, ami kényelmes és biztonságos online bankkártya használatot tesz lehetővé.
Marketing


A jó termék, a piaci rés megtalálása még nem garancia arra, hogy eladásaink és bevételeink gyorsan növekedjenek. marketingeszközeink abban segítenek, hogy a vállalkozásod üzenetei és a termékelőnyök eljussanak a potenciális vásárlókhoz.


Hírlevél


Az adatbázis a mai napig az egyik legfontosabb érték a vállalkozásod kezében. A hírlevéllel történő tájékoztatás még mindig az egyik leggyorsabb és leginkább nyomon követhető kapcsolatteremtési módszer az ügyfelekkel.
Számlázás


A helyes számlázás minden vállalkozás életében kiemelten fontos. Biztonságos és könnyen integrálható programokkal, a számlakibocsátás gyors, egyszerű és kényelmes megoldásait kínáljuk.
Axel Pro számlázó kompatibilitás ClearAdmin számlázó kompatibilitás Naturasoft számlázó kompatibilitás Revolution számlázó kompatibilitás Revolution számlázó kompatibilitásIndítsd el saját vállalkozásodat még ma!Fedezd fel a bolthely webáruházaiban rejlő lehetőségeket és hozd ki a maximumot online eladásaidból!Bolthely.hu

© 2005-2022

közösség

bolthely blog
facebook


üzenet küldése | ászf | adatvédelem