Partnerek


Webáruház bérlés megoldásunkkal több olyan lehetőséget azonnal aktiválhat, melyet mi már előkészítettünk ismert szolgáltatókkal, így megkíméli magát ezen integrációk magas költségétől.

MPL API GLS API FoxPost PickPackPont Packeta ExpressOne DPD Fuvar.hu összeköttetés Pactic.hu összeköttetés Sprinter.hu API

Szállítás


A versenyképesség egyik fontos feltétele a gyorsaság; vásárlói mielőbb szeretnénk kezükhöz kapni rendeléseiket. Ebben segítségére lesz, hogy a főbb szállítmányozási szolgáltatások integrálva vannak webáruházába.
A közvetlen API kapcsolatok azonnal címkegenerálást és csomagfeladást tesznek lehetővé.
Termékkeresők


Ahhoz, hogy a felhasználók minél több helyen találkozzanak termékünkkel, érdemes olyan termékmegosztó oldalakon is jelen lenni, amelyekről gyorsan eljuthatnak vevőink a webáruházunkba.
Mindössze pár kattintás, és meg is jelenhetsz a partner portálokon!
arukereso.hu logo arukereso.hu logo argep.hu logo vatera logo arkozpont logo olcso.hu logo shopmania.hu logo olcsobbat.hu logo arradar.hu logo
Barion OTP Simple PayPal

Egyszerű online fizetés


A fogyasztók igényeire reagálva, a modern webáruházak elengedhetetlen ismérve lett az elektronikus fizetést lebonyolító szolgáltatás megléte, ami kényelmes és biztonságos online bankkártya használatot tesz lehetővé.
Marketing


A jó termék, a piaci rés megtalálása még nem garancia arra, hogy eladásaink és bevételeink gyorsan növekedjenek. marketingeszközeink abban segítenek, hogy a vállalkozásod üzenetei és a termékelőnyök eljussanak a potenciális vásárlókhoz.
Google Shopping Optimonk Smartsupp onlinepenztarca.hu


Hírlevél


Az adatbázis a mai napig az egyik legfontosabb érték a vállalkozásod kezében. A hírlevéllel történő tájékoztatás még mindig az egyik leggyorsabb és leginkább nyomon követhető kapcsolatteremtési módszer az ügyfelekkel.
Számlázás


A helyes számlázás minden vállalkozás életében kiemelten fontos. Biztonságos és könnyen integrálható programokkal, a számlakibocsátás gyors, egyszerű és kényelmes megoldásait kínáljuk.
Axel Pro számlázó kompatibilitás ClearAdmin számlázó kompatibilitás Naturasoft számlázó kompatibilitás Revolution számlázó kompatibilitás Revolution számlázó kompatibilitásIndítsd el saját vállalkozásodat még ma!Fedezd fel a bolthely webáruházaiban rejlő lehetőségeket és hozd ki a maximumot online eladásaidból!Bolthely.hu

© 2005-2024

közösség

bolthely blog
facebook


üzenet küldése | ászf | adatvédelem