Kapcsolat közösségi portálokkal - elengedhetetlenCélközönségednek valószínű meghatározó része napi szinten él a közösségi hálók használatával. Ezekkel történő szorosabb együttműködés nagyban hozzájárulhat a forgalmad növekedéséhez.
Facebook webshopTermékeid pár kattintással exportálhatóak olyan formátumba melyet a Facebook business fel tud dolgozni. Így a teljes kínálatodat hirdetheted a facebook-on is!
Facebook belépés


Bár nem kötelező velejárója a regisztráció a vásárlásnak, ezen funkció nagymértékben lerövidíti a regisztrációs és a belépés folyamatát. A vásárlók facebook fiókjuk segítségével küldik meg adataikat a webáruház részére, és így külön jelszóra sincs szükségük.
Facebook oldal integrációFacebook oldalad komoly értéket képviselhet a vásárlókkal való kapcsolattartás, és az újbóli vásárlásra ösztönzés folyamán. Webáruházad láblécében folyamatosan megjeleníthető az oldal és a követők száma, mely komoly bizalomnövelő tényező.
Instagram és pinterest hivatkozás


A facebook mellett hivatkozást helyezhetsz el instagram, pinterest oldalaidra, ill. skype elérhetőségre is, a láblécben.


Indítsd el saját vállalkozásodat még ma!Fedezd fel a bolthely webáruházaiban rejlő lehetőségeket és hozd ki a maximumot online eladásaidból!Bolthely.hu

© 2005-2024

közösség

bolthely blog
facebook


üzenet küldése | ászf | adatvédelem