Termékek feltöltése - egyszerűenWebáruház szoftverünkbe a termékek bevitelére és kinyerésére is több fajta megoldást kínálunk. Célunk, hogy legyen szó bármilyen kevés vagy sok termékről, ugyanolyan kényelmesen és gyorsan tudja a kívánt módosításokat elvégezni.
Tömeges feltöltés excelbőlAmennyiben már rendelkezik valamilyen adatbázissal, abból nagy valószínűséggel könnyen lehet excel táblázatot készíteni, melyből generálható egy .csv kiterjesztésű egyszerű fájl. A meghatározott oszlopsorrenddel, a termékek azonnal importálhatóak is lesznek webáruházába.
Egyesével, manuálisanA Termékek -> Új termék admin oldalon tölthet fel egy új terméket, online megadva a megjelenítendő adatokat. A leírás megadásához teljes értékű szerkesztőfelület tartozik, így a formázásokhoz nem szükséges programozói ismeret. Teheti mindezt akár mobil eszközről is, hiszen a webáruház admin felülete is mobilbarát.
Folyamatos adatszinkronA termékek egy vagy akár összes paramétere szinkronizálható megadott időközönként egy külső adatbázissal. Ez lehet egy szerver SQL táblája vagy pl. egy XML fájl is. A szinkronizálandó értékeket és időközt egyedileg állítjuk be. Ezáltal akár egy másik webáruház vagy számlázó szoftver teljes adatbázisa is használhatóvá válik új webáruházában.
Profi feltöltés általunkAmennyiben kínálata nem érhető el a kívánt adatbázisban vagy szeretné webáruházának létrehozását profikra bízni, állunk rendelkezésére a teljes folyamatban.


Indítsd el saját vállalkozásodat még ma!Fedezd fel a bolthely webáruházaiban rejlő lehetőségeket és hozd ki a maximumot online eladásaidból!Bolthely.hu

© 2005-2024

közösség

bolthely blog
facebook


üzenet küldése | ászf | adatvédelem